02.28 1-0 Hanna Halonen (Hanna Putaala)

18.29 2-0 Iina Ahola (Selma Rantala)

29.45 3-0 Jenni Huttunen

37.28 3-1 Veera Räkköläinen (Matilda Herranen)

Lauantaina Ilveksellä oli viikon sisään jo kolmas ottelu. Edelliset neljä kohtaamista Ilves oli voittanut. Joukkueiden ottelut on ollut aina tiukkoja ja niin oli myös lauantaina. HIFK oli selvästi päättänyt katkaista tappioputkensa joukkueiden välisissä kohtaamisissa. Ensimmäisellä jaksolla Ilves oli vastaanottava joukkue, eikä päässyt missään vaiheessa kunnolla pelin mukaan. Ottelua oli pelattu vähän reilut kaksi minuuttia kun HIFK teki ensimmäisen maalinsa. Hanna Puutaala saa katkottua Ilveksen huonon syötön keskialueella. Ilves reahoi heikosti tilanteeseen ja Putaala toimittaa pallon maalille unohtuneelle Hanna Haloselle ja Halosella on helppo työ laittaa pallo maaliin ja HIFK johtaa 1-0, ajassa 2.28. Ilves saa luotua harvakseltaan kunnon hyökkäyksiä. HIFK:n mylly jauhaa koko ensimmäisen. Kellon näyttäessä aikaa 18.29 kun HIFK siirtyy 2-0 johtoon. Iina Ahola haastaa vasemmalta laidalta voimakkaasti ja laukoo kärkkärillä todella hienon maaliin ohi Heidi Tahvanaisen takakulmaan. Tauolle siirrytään HIFK:n 2-0 johdossa.

Ilves muuttaa toiselle puoliajalle hiukan peliään ja saa hiukan otetta pelistä. Tämä ei kuitenkaan tuota toivottua tulosta, vaan ottelu etenee HIFK:n komennossa. Jenni Huttunen riistää pallon Julia Jokirannalta ja laukoo välittömästi pallon etunurkkaan ja tilanne on 3-0. Ilves ottaa välittömästi aikalisän ja lentävän maalivahdin käyttöön. Ilves ei saa ylivoimalla tarpeeksi laadukkaita vetoja yllättääkseen Tytti Mikkolaa HIFK:n maalilla. Ylivoimaa ehtii kulua yhdeksän minuuttia kun Matilda Herranen saa kulmapotkusta pallon, laukoo pallon kohti HIFK:n takakulmaa. Veera Räkköläinen on takakulmalla päivystämässä ja Räkköläisellä on helppo työ laittaa ottelu lukemiin 3-1. Ottelussa ei nähdä enempää maaleja ja kolme pistettä jää Pirkkolaan.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HIFK:lta Iina Ahola ja Ilvekseltä Maria Härkönen.

Ilveksen seuraava ottelu on Kauppi Sport Centerissä keskiviikkona 1.2.2023 klo 19.30. Tervetuloa!!

Ottelua voi seurata myös Ruutu+ palvelusta.

Essi Koiranen jatkaa Ilves FS:ssä kaudella 23-24