Aiemmin kesän lopussa Ilveksen kanssa jo jatkosopimuksen kaudesta 18-19 tehnyt Jenni Häkli on jälleen suuressa roolissa kauden alussa Tamperelaisten ainoana ns. Pivot-pelaajana. Häkli oli tänä vuonna mukana myös maajoukkueen kaikissa tapahtumissa. Esikarsintaturnausta Liettuasa hän oli voittamassa kentän puolella onnistuen myös ensimmäistä kertaa maalinteossa Suomi-paidassa. Portugalin jatkokarsintaturnauksessa hän oli joukkueen mukana varapelaajana.

Pari kysymystä Jennille…

1. Mitkä ovat tunnelmat nyt, kun liigakausi viimein käynnistyy tapahtumia täynnä olleen kesän jälkeen? Mitä odotat lauantain avausottelusta? (TV-ottelu GFT:n vieraana)

Ihan nastaa päästä kesätouhujen jälkeen taas tositoimiin. TV-ottelulle on odotukset korkealla. Toivottavasti kaverit heittää kyniä ja nähdään kosolti maaleja. Joga bonitoo yleisölle!

2. Mitä asioita pyrit tällä kaudella erityisesti kehittämään omassa pelissäsi ja miten uskot, että joukkueena päästään takaisin mestarin paikalle?

Omassa touhussa aion keskittyä erityisesti pelirohkeuteen ja itseluottamukseen. Joukkueelta odotan sitä samaa hauskanpitoa painottaen. Eiköhän sillä saavuteta ainakin se, mitä ansaitaan.

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:

Kaikki tietävät kuinka hyvä ja taitava hyökkääjä Häkli on, mutta mielestäni hän on tämän vuoden puolella ottanut erityisesti maajoukkuetoiminnan tukemana lisää askelia eteenpäin myös puolustamisessa. Odotan innolla mitä hän saa liigassa aikaan edellisvuotta pidemmän harjoituskauden jälkeen. Viime vuonna hän avasi kautensa hienosti juuri avausottelussa Espoossa tekemällä muistaakaseni kolme maalia ja samanlainen aloitus sopisi varmasti tälläkin kertaa 🙂

Ilves nousi toisen puoliajan tehoilla GFT:n ohi ja TV-ottelun voittoon.
Ilvekselle myös Liittocupin pokaali vuoden tauon jälkeen.