”Satu”

Pelipaikka: Pohjapelaaja

1. Kuka on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen saavutuksillaan?
En kovin aktiivisesti seuraa muiden ihmisten saavutuksia, enkä muista, että minulla lapsuudessanikaan olisi ollut ehdotonta ykkösidolia, joten tämä on kinkkinen. Totta kai on esimerkiksi urheilijoita, jotka ovat päässeet huikeisiin saavutuksiin urallaan, mutta en sitten tiedä kuka sieltä nousisi ylitse muiden.
Jos minun olisi nostettava kuitenkin yksi nimi esille, olisi se varmaan Tove Jansson. Jos joku luo perinnökseen lapsille ja meille aikuisille jotain niin turvallista ja lempeää kuin muumit, on sen oltava hatunnostoinen saavutus.

2. Mikä satuhahmosi olisit ja miksi?
Peppi Pitkätossu. Peppi on itsenäinen, voimakastahtoinen ja vahva nainen.

3. Mitä 3 asiaa et muuttaisi itsessäsi?
Olen rehti ja luotettava, joten nuo ovat pitkälti ohjenuorana kaikessa tekemisessäni niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Olen myös välillä melkoinen nautiskelija (kuten hyvän ruuan, viinin ja irtokarkkien suhteen), joka on joskus myös paheeni, mutta en silti vaihtaisi sitä pois.

4. Mikä on mieleenpainuvin urheilumuistosi?
Futsalin suomen cup -finaali 2013 Haaparanta. Jonna Kykkänen (#10) sanoo mulle vähän kuin tyhmälle, että ei kukaan tee ikinä futsalissa maalia päällä. Hetken päästä Jonna itse antaa kulman, josta pusken päällä maalin. Hävittiin tuo peli kyllä aivan 100-0 GFT:lle, mutta tää on jäänyt mieleen ja sille on monesti naurettu jälkikäteen.

5. Millainen on unelmien vapaapäiväsi?
Arki on pitkälti aikataulutettua töiden, treenien ja kotitöiden suhteen, joten unelmien vapaapäivä on täysin kiireetön. Viettäisin sen mielelläni joko puolisoni tai ystävien seurassa. Jos sattuisin vielä heräämään jostain ihanasta keski- tai etelä Euroopan kaupungista, en olisi pahoillani.

#5 Jonna Hyvärinen
#8 Jenni Häkli