”Pinja”

Pelipaikka: Pohja / Laitapelaaja

1. Mitkä asiat innostavat kulkemaan Ipan reeneihin useasti viikossa Vammalasta asti?

Sitä väliä on tullut reissattua jo niin kauan että siihen matkaan on aikalailla tottunut ja nopeesti se meneekin esimerkiks opiskellessa. Mutta ihan yksinkertaisuudessaan halu kehittyä ja se että pääsee nauttiin tästä lajista: pelaan ja treenaamaan huipussa joukkueessa hyvällä meiningillä!

2. Olet kova matkustamaan myös Suomen ulkopuolella, mikä on ollut pahin sössiminen ulkomaan reissuilla?

Nyt tulee mieleen kun Itävallassa luultiin jättäneemme poikaystävän kanssa laukut päärautatieasemalle säilytykseen, mutta kun illalla palattiin niitä hakemaan niin tajuttiin, että asema ei näytä tutulta. Mutkien kautta löydettiin lopulta laukut eri asemalta, mutta tän sössimisen takia meni niin myöhään että metrot ei enää kulkenut. Päästiin kuitenkin meidän majapaikkaan lopulta parilla eri bussilla, mutta vasta yöllä 3 aikoihin. Mun vaihto-oppilaskaveri joka meidät majotti joutui sitten valvomaan siihen asti meitä odotellen, hupsiis.

3. Mikä on salainen erityistaitosi? Saada 30h asiat mahtumaan 24h!

4. Kellä on joukkueen parhaat jutut? Tää on vaikee, sanoisin että vähän vaihdellen! Jonain päivinä yhdeltä tulee hyvää läppää ja sitten taas toisena päivänä joltain toiselta. Mutta no ainakin Jonna (Kykkänen) pitää yllä sellasta veikeetä ilmapiiriä!

5. Lausutko jäätelö vai jäätölö? Jäätelö, en oo edes ajatellu että vois sanoa jäätölö! 😀

 

Ilves täysin ylivoimainen Riemun vieraana.
#11 Jenni Rantonen