Kalenterin kääntyessä kesäkuun puolelle pääsivät Ilves FS naiset takaisin futsal-kentälle ohjattujen lajiharjoitusten muodossa. Maaliskuun puoleen väliin keskeytyneestä kaudesta 19-20 ja viimeisimmistä joukkuetapahtumista ehtikin vierähtää jo 2,5 kuukautta. Maanantaina harjoiteltiin yhdistetysti edustuksen ja 2. joukkueen pelaajien kesken. Tiistaina ja torstaina olivat vuorossa ensimmäiset pelkän edustuksen harjoitusryhmän tapahtumat. Perjantaina ensimmäinen kesäharjoitusviikko paketoitiin vielä 2.joukkueen ja 3.joukkueen yhteisellä harjoituksella. Kesän harjoitusjakso kestää elokuun puoliväliin asti ja edustuksen pelaajilla on ohjelmassa 2-3 lajiharjoitusta viikottain omatoimisen ja muun tulevan ohjelman lisäksi. 

Edustusjoukkueen päävalmentaja Jaakko Laitinen oli luonnollisesti fiiliksissä paluusta. ”Kaksi ja puoli kuukautta oli pitkä aika ilman futsalia. Näin pitkää taukoa joukkueharjoituksista ei ole minun aikana Ilveksessä ollut. Toki valmentajana on ollut mahdollista nyt suunnitella tulevia kuvioita rauhassa ja pelaajat ovat pystyneet harjoittelemaan omatoimisesti annettujen ohjeiden avulla. Onneksi kuitenkin rajoitukset ovat nyt helpottaneet ja saamme näillä näkymin harjoitella kesällä normaalisti ohjeita noudattaen ennen varsinaista ”Pre-Seasonia”. Kesä on parhaita hetkiä keskittyä pelaajien taitotasojen kehittämiseen ja se on myös mahdollisuus käyttää enemmän aikaa varsinkin uudempien Ilvekseen tulleiden pelaajien valmentamiseen joukkueen kuvioihin mukaan.” 

Naisten futsal-liiga tullaan pelaamaan ensi kaudella 12 joukkueen voimin. Sarjaohjelma tulevalle kaudelle julkaistaan lähiaikoina ja siitä sekä muista Ilves-naisten uutisista tiedotetaan palloliiton sivuilla ja myös täällä kotisivulla sekä some-kanavien kautta. (FB/twitter/IG) Kausi 2020-21 käynnistyy liigapelien osalta alustavasti lokakuun alussa. 

Ilveksellä on tällekin kaudelle kolme naisten joukkuetta. Edustusjoukkue liigassa, 2.joukkue ykkösessä ja 3.joukkue ”piirinsarjassa”. Seurassa on siis tarjolla erinomaiset mahdollisuudet lajista kiinnostuneille pelaajille löytää alkuun oma sopiva tasonsa ja kehittyä tulevaisuudessa vaikka Suomen huipulle asti. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet enemmän tai vähemmän lajia pelanneet olkaa rohkeasti yhteyksissä joko Jaakko Laitinen (+358 40 830 9651 Edustus/päävalmentaja) tai Mikko Sivonen (+358 50 370 2940, 2.joukkue päävalmentaja / 2&3j. joukkueenjohto) Myös uusille taustahenkilöille on aina tilausta ja siitä puolesta mahdollisesti kiinnostuneet olkaa yhteyksissä edellä mainittuihin tai seuran futsaljaostoon.     

 

Taustaryhmä kaudelle 20-21. Tuija Helminen uutena mukaan joukkueenjohtoa vahvistamaan.
Kausi 19-20 on päättynyt.