Vallitsevan tilanteen vuoksi Palloliitto futsaltyöryhmineen on seuroja kuunneltuaan päätynyt siihen ratkaisuun, että futsal-kausi 19-20 on tullut päätökseensä. Näin ollen runkosarjan viimeinen kierros jää pelaamatta sekä tällä viikolla ohjelman mukaan alkamassa olleet pudotuspelit. Ennen viimeistä kierrosta Ilves-naiset olivat sijalla 4. ja varmasti pudotuspeleissä. Kauden ainoa loppuun saatu ”virallinen” kilpailu näinollen oli Futsal Final Four jossa Ilves saavutti hopeaa ollen hyvin lähellä mestaruutta. Tamperelaisten tehokkain pelaaja runkosarjassa oli Tiia Juntikka 12+15=27. Juntikan sijoitus pistepörssissä oli viides. Toisena Ilvesläisenä top 20:ssä oli Tiina Pöyry 5+9=14. 

Ilveksen naisilla oli futsalin kilpailutoiminnassa jopa kolme joukkuetta mukana tällä kaudella. 2.joukkue säilytti hienosti paikkansa ykkösessä ja tulee jatkamaan ensi kaudellakin siellä Palloliiton pitäessä sarjasysteemin kahdessa lohkossa. Joukkueen päätavoitteina säilyy pelaajien kehittäminen kohti liigatasoa,  ja edustusjoukkueen tukeminen. 

Tällä hetkellä kevät etenee edustusjoukkueella ilman lajiharjoituksia muun urheilumaailman tavoin. Omatoiminen harjoittelu on luonnollisesti kuvioissa jokaisella pelaajalla mahdollisuuksien mukaan. Sillä hetkellä kun harjoittelu joukkueena on taas mahdollista, niin tarkoitus on niitä heti järjestää. 

Seuraavalle kaudelle 20-21 päästään (toivottavasti) hyvissä ajoin valmistautumaan. Sarjajärjestelmä ja joukkuemäärä on tällä hetkellä vielä auki. Kansainvälisesti ohjelmassa on (ehkä) maaottelut kotimaassa elokuun alussa tai elokuun aikana ja syyskuussa naisten maajoukkueen EM-karsinnat. Kotimainen liiga pyörähtää käyntiin alustavasti syyskuun loppupuolella / lokakuun alussa.

Ilves FS naiset haluavat kiittää kaikkia katsojia, tukijoita, yhteistyökumppaneita sekä futsal-ihmisiä ympäri maan! Naisten futsal on lajina suomessa mennyt kausi kaudelta eteenpäin ja ei anneta tämän tilanteen pysäyttää sitä kehitystä!

Tässä kohtaa toivotamme jokaiselle myös terveyttä ja hyvää kevättä! Pitäkää kaikki huolta itsestänne ja lähimmäisistänne. Nähdään toivottavasti pian futsal-kentillä!

Kaikki seuran toiminnasta / tukemisesta millään tasolla kiinnostuneet (pelaajat, yleisö, toimittajat, yhteistyökumppanit) olkaa ihmeessä yhteydessä joukkueen taustoihin tai muuta kautta seuraan. (yhteystieto sivu ylävalikossa) 

 

Ilves FS naiset palasivat lajiharjoituksiin
Sarjan päätöskierrosta ei pelata tänä lauantaina.