Kuva: Elna Rikkinen

Ilveksessä erinomaisen viime kauden pelanneet futsalistat jatkavat keltavihreissä myös ensi kaudella. Kolmikolle ei enää 4. sija riitä vaan mitali ja mielellään kirkas sellainen on haussa.

Kovien maalivahtiuutisten jatkoksi alkavan kauden Ilves FS rakentuu hyvää vauhtia kolmella jatkosopimuksella kun Matilda Herranen, Sanna Rautio ja Veera Räkköläinen ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset myös tulevalle kaudelle.

Päättyneellä kaudella kovat tehopisteet takonut Ilves-kapteeni Herranen kertoo mediatiimimme haastattelussa seuraavaa:

Hienoja uutisia, että jatkat ensi kaudella Ilveksessä! Alkava kausi onkin jo 10. kausi keltavihreissä eli juhlakausi kyseessä. Näihin 10:en kauteen on varmasti mahtunut paljon hienoja ja heikompiakin hetkiä, mutta mitkä ovat jääneet näiden vuosien varrelta kirkkaimpina mieleen?

”Kirkkaimpina hetkinä mieleen on jäänyt yksittäiset pelit, jossa olen henkilökohtaisesti ja myös koko joukkueen voimin pystytty voittamaan tärkeitä pelejä. Hienoja hetkiä löytyy paljon ja ison osan näistä hetkistä olen päässyt jakamaan upeiden ihmisten ja pelaajien ympäröimänä.”

Päättynyt kausi oli henkilökohtainen menestys omalla kohdallasi, millaisin ajatuksin ja tavoittein ensi kauteen?

”Tietenkään en tyydy viime kauden saavutuksiini ja aina on parannettavaa. Uskon, että olen sisäistänyt paremmin mitä menestymiseen tarvii ja mitä kaikkea se vaatii. Tavoitteeni on ehdottomasti kehittää omaa pelaamistani ja tuoda esiin paras minä joka pelissä! Viime kausi oli hyvä esimerkki miten koko Ilveksen toiminta ja joukkue on mennyt eteenpäin ja ensi kaudella 4. sija ei tule olemaan vaihtoehto.”

Upeaa keltavihreiden uutisten sarjaa jatkaa myös luottopelaaja Sanna Raution sopimus ensi kaudelle!

Harmittava loukkaantuminen katkaisi erinomaisesti alkaneen viime kautesi, miten kuntoutumisesi on edennyt?

”Kuntoutumista takana nyt 4 kk ja ollaan edetty suunnitellusti ja ilman kipuja! Tällä hetkellä keskitytään eniten voiman harjoittamiseen, mutta myös juokseminen ja kevennetyt hypyt on jo hyvällä mallilla!”

Millaiset ajatukset alkavasta kaudesta ja mitä odotat joukkueelta?

”Ajatukset pääsääntöisesti vielä polven kuntouttamisessa, mutta mielenkiinnolla ja innolla odotan minkälainen joukkue saadaan rakennettua! Joukkueelta odotan yhteen hiileen puhaltamista ja korkeaa motivaatiota saavuttaa yhteiset tavoitteet! Odotan myös hyvää joukkuehenkeä ja mukavia pukukoppihetkiä!”

Takuuvarmaa peliä pohjapelaajan paikalla esittäneen Räkköläisen tavoitteet ensi kaudelle ovat kristallinkirkkaat.

Aloitat kolmannen liigakauden Ilves-paidassa, millaiset ajatukset alkavasta kaudesta?

”Odotan kauden alkua innostunein mielin. Alkavalla kaudella saadaan varmasti pelata tiukkoja pelejä ja on mahdollisuuksia kehittyä niin yksilönä kuin joukkueenakin. Uskon, että syksyn peleissä meillä on valmiina vahva joukkue, jolla on kova tahto pelata myös niissä kevään viimeisissä otteluissa.”

Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi tulevan kauden suhteen?

”Tavoitteenani on kehittää pallonkäsittelyä sekä syventää pelinlukutaitoja, jotta pystyn tekemään parempia ratkaisuja peleissä paineen alla. Lisäksi haluan auttaa joukkuettamme saavuttamaan menestystä sarjassa ja taistelemaan mestaruudesta.”

Ilveksen päävalmentaja Mikko Sivonen on tietysti erityisen tyytyväinen avainpelaajiensa jatkosopimuksiin:

”On erinomaisen hienoa, että nämä kolme avainpelaajaamme ovat tehneet jatkosopimukset ja pääsemme jatkamaan sitä työtä, jonka päättyneellä kaudella olemme yhdessä aloittaneet. Tulemme hiomaan hieman pelitapaamme ja keskittymään erityisesti joukkueen yhteispeliin ja muutamia vahvistuksia on myös liittymässä joukkueeseen, joten uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä sarjassa ja jatkaa nousujohteista kehitystämme kohti sitä kaikkein kirkkainta. Tämän saavuttamiseksi näkisin, että meidän tulee olla joukkueena yhtenäisempi, olla vielä pykälän verran sitoutuneempia yhteisiin tavoitteisiin ja tehdä tietysti ahkerasti yhdessä töitä treenikentällä.”

Ilveksen ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee ja lisää pelaajasopimuksia julkaistaan lähiaikoina. Haemme myös uusia pelaajia 2. joukkueeseemme kasvamaan ja kehittymään kohti omaa huipputasoa sekä edustusjoukkuettamme.

Mikäli olet kiinnostunut tavoitteellisesta futsalista niin ota rohkeasti yhteyttä: Mikko Sivonen, mikko.sivonen@ilves.fi tai 040 8291 949

JOKIRANTA JA KOIRANEN VAHVISTAVAT TUPSUKORVIA MYÖS KAUDELLA 2024-2025
ILVEKSEN MAALIVAHTITRIO KAUDELLA 2024-2025