Matilda Herranen

Viime kaudella 15+15 pisteillä Ilveksen tehokkaimpana pelaajana ollut Matilda Herranen on jatkanut sopimustaan Ilveksen kanssa ensi kauden osalta.

Tuleva kausi on Herraselle jo yhdeksäs Ilves FS paidassa. Tehokas pelaaja on noussut joukkueen maratontaulukossa seuran historian kolmanneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi. Edellä maratontaulukossa ovat ainoastaan Jonna Kykkänen ja Tiina Pöyry.

Viime kausi päättyi Ilvekseltä puolivälieriin tulevaa mestaria HIFK:ta vastaan. Nyt kun pudotuspelisarjasta on ehtinyt kulua jo tovi, mitä sinulle Matilda on päällimmäisenä jäänyt mieleen viime kaudesta?

Viime kaudesta ei jäänyt kyllä kauhean hyvä fiilis, toki ensimmäisessä playoff pelissä loukkaantuminen vaikutti asiaan paljon. Tuntui, että paljon hyviä ja harjoiteltuja asioita jäi toteuttamatta ja omalta osalta varsinkin kausi jäi pahasti kesken.

Ilves on uutisoinut uusista vahvistuksista joukkueeseen, mm. Jasmin Ylikraka, Iina Heikkilä ja Essi Salonen. Minkälaisia odotuksia sinulla on Ilveksen ensi kaudesta?

Odotukset tulevaa kautta kohtaan ovat korkeammat kuin koskaan ennen, ja koen, että uusista pelaajista koko organisaatio saa uutta buustia tekemiseen. Toivon, että koko joukkue ottaisi ison askeleen kohti kilpaurheilua ja sen vaatimaa tasoa.

Kärsit viime kauden lopussa loukkaantumisen. Mikä on pelikuntosi tällä hetkellä?

Loukkaantuminen sattui todella huonoon hetkeen viime kaudella. Toki pitkän ja raskaan kauden jälkeen pieni huili teki kyllä hyvää niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kuntoutus alkoi aikaisemmin kuin uskalsin edes odottaa ja koko kesän olen treenannut etenkin fysiikkaa, mutta myös pallon kanssa on tullut jo paljon tehtyä. Koen, että olen nyt valmis aloittamaan uuden kauden ja loukkaantuminen on selätetty onnistuneesti.

Tuleeko Ilves olemaan ensi kaudella mukana mitalipeleissä?

Ensi kaudella Ilves tulee olemaan vahva ja ehdottomasti mitalipeleissä!

Naisten Futsal-Liiga käynnistyy syyskuun lopulla. Ilves FS:n ensimmäinen kotiottelu pelataan Kauppi Sports Centerissä la 30.9. klo 13:00, jolloin vastaan asettuu Kampuksen Dynamo. Kausikortit tulevat myyntiin piakkoin.

Tiia Ropanen palaa Ilvekseen
Essi Salonen palaa Ilvekseen