Tiia Ropanen

Futsalmaajoukkueen vakiopelaajiin kuuluva maalivahti Tiia Ropanen tekee paluun Ilvekseen.

Kaksi viime kautta PJK:ssa pelannut Ropanen on todella kokenut ja kovissa otteluissa rutinoitunut pelaaja. Ennen PJK:oon siirtymistä Ropanen pelasi kauden 2019-2020 Italiassa Serie A2 sarjassa P. G. Jasnagora joukkueessa ja hän on ollut maajoukkueen vakiokasvoja sen perustamisesta vuonna 2018 asti.

Ropanen on edustanut Ilvestä Futsal-Liigassa aikaisemmin ja löytyy häneltä myös Ilves-paidassa tehtyjä tehopisteitä. Alla videolla ajassa 2:26 löytyy Ropasen tekemä upea maali YIlvestä vastaan kaudelta 2013-2014.

Tervetuloa takaisin Ilvekseen Tiia! Olet ehtinyt olla jo joukkueharjoituksissa mukana, miltä meno on tuntunut keltavihreissä?

On ollut kiva palata Ilvekseen. Organisaatio on kunnossa ja täällä pelaajat saavat keskittyä vain reenaamiseen ja pelaamiseen! Reeneissä on ollut hyvä tempo ja kauteen valmistautuminen on hyvässä vauhdissa.”

Ilves on vahvistunut viime kaudesta. Mitä tavoitteita asetat itsellesi kaudelle ja mitä odotat joukkueelta?

Tavoitteenani on edelleen kehittyä ja pystyä pelaamaan koko kausi parhaalla mahdollisella tasolla. Kyllä tälle joukkueelle uskallan asettaa mitalitavoitteen ja olen itse valmis tekemään parhaani, jotta mitalit ripustetaan keväällä kaulaan.

Ilves FS naisten kauden ensimmäinen harjoituspeli pelataan tulevana sunnuntaina 20.8. klo 15:15 alkaen EBK:ta vastaan Kauppi Sports Centerissä. Otteluun ilmainen sisäänpääsy.

EM-hopeamitalistit jatkosopimukseen
Herranen jatkosopimukseen