Iina Heikkilä. Kuva: Mikko Sivonen

Ilves vahvistuu ensi kaudeksi entisestään. Iina Heikkilä siirtyy MuSaFutsalista Ilvekseen kaudeksi 2023-2024.

Heikkilä on toinen MuSaFutsalista Ilvekseen siirtyneistä pelaajista ja hän ehti käydä jo tutustumassa seuran toimintaan kesätreenien aikana. Nuori 2004 syntynyt pelaaja on noussut kausi kaudelta isompaan rooliin MuSaFutsalissa. NiceFutista pitkään edustanut Heikkilä siirtyi kaudeksi 2019-2020 MuSa:n organisaatioon B-tyttöjen futsaljoukkueeseen ja valloitti jo seuraavalla kaudella paikan MuSaFutsalin edustusjoukkueesta.

Nousujohteinen futsalura toi Heikkilälle menestystä ja viime kaudella 27 Futsal-Liigan ottelussa syntyi 13+18 tehot, eli yli piste per ottelu tahdilla. Joukkue MuSaFutsalissa oli kivenkova, ja Heikkilä oli nuorin seitsemästä pelaavasta kenttäpelaajasta, jotka saivat kunnolla peliminuutteja viime kaudella liigassa.

MuSaFutsalin ura tyssäsi tältä erää siihen, että seura ei saanut liigalisenssiä ensi kaudelle. Heikkilän ura Futsal-Liigassa jatkuu sen sijaan Suomen menestyneimmässä futsalseurassa Ilveksessä.

Tervetuloa Ilvekseen Iina! Miltä tuntuu päästä jatkamaan futsaluraasi pitkän ja menestyksekkään futsalhistorian omaavassa Ilves FS joukkueessa?

Tuntuu hyvältä päästä jatkamaan pelaamista isossa ja menestyksekkäässä seurassa. Odotan innolla kauden alkua ja uuteen joukkueeseen tutustumista.

MuSaFutsalissa roolisi kasvoi vuosi vuodelta isommaksi, mitä tavoitteita sinulla on ensi kauden suhteen?

Ensi kauden tavoitteena on panostaa pelaamiseen ja vakiinnuttaa paikka joukkueessa. Haluan saada vastuuta ja sitä myöten kerätä lisää kokemusta liigakentiltä.

Nuoresta iästään huolimatta Heikkilä tuo Ilvekseen lisää kokemusta kovista liigapeleistä ja pudotuspelisarjojen viemisestä finaaleihin ja päätyyn asti. Ammattimaisessa futsalvalmennuksessa MuSaFutsalissa ollut pelaaja vahvistaa ensi kauden Ilves-joukkuetta.

Naisten Futsal-Liiga käynnistyy syyskuun lopulla. Ilves FS:n ensimmäinen kotiottelu pelataan Kauppi Sports Centerissä la 30.9. klo 13:00, jolloin vastaan asettuu Kampuksen Dynamo. Kausikortit tulevat myyntiin piakkoin.

Essi Salonen palaa Ilvekseen
Jasmin Ylikraka Ilvekseen