Jasmin Ylikraka. Kuva: Mikko Sivonen

Ilves FS saa vahvistuksen Suomi-futsalin huipulta. Jasmin Ylikraka siirtyy Ilvekseen ensi kaudeksi.

MuSaFutsalissa jo kaudella 2016-2017 debytoinut Ylikraka on noussut kausi kaudelta isompaan rooliin ja oli ydinpelaajia ryhmässä, joka kolmen viime kauden aikana voitti kaksi Suomenmestaruutta ja sijoittui kerran hopealle. Viime kaudella 23 maalia tehnyt Ylikraka on kuulunut kaudesta 2021-2022 myös futsalmaajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon tehden myös Suomi-paidassa neljä maalia urallaan.

Tervetuloa Ilvekseen Jasmin! MuSaFutsalille kävi miten kävi, nyt urasi pääsee jatkumaan Ilveksessä. Mitä jäi MuSaFutsalin menestysvuosista parhaiten mieleesi?

Musafutsalin menestysvuosista parhaiten mieleen jäi hienot opit niin valmennukselta kuin pelaajilta. Sain MusaFutsalista ikimuistoiset kokemukset ja opit, ilman MusaFutsalia en luultavasti olisi aloittanut edes futsalin pelaamista.

Millä mielin lähdet ensikauteen Ilveksen keltavihreissä väreissä?

Innolla odotan tulevaa kautta ja uskon, että muutos tekee hyvää omaan pelaamiseen. Odotan uutta pelitapaa ja uusia pelikavereita. Tuleva kausi tuo varmasti uutta näkökulmaa omaan tekemiseen.

Mitkä ovat tavoitteesi futsalpelaajana?

Oma tavoitteeni on kehittyä henkilökohtaisella tasolla tulevalla kaudella. Joukkueelle haluan olla tietysti mahdollisimman hyödyllinen ja tehokas pelaaja. Tavoitteena on myös päästä pelaamaan kansainvälisiä pelejä.

Ilves FS päävalmentaja Mikko Sivonen odottaa paljon Ylikrakan ensi kaudesta:

Jasminin näytöt viime vuosina liigassa sekä maajoukkueessa ovat olleet hienoa seurattavaa ja hän tuo osaamisellaan ja kokemuksellaan ison lisän vaarallisuutta meidän hyökkäyspelaamiseen. Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen, että Jasmin päätyi valitsemaan Ilveksen uudeksi seurakseen.

Iina Heikkilä vahvistamaan Ilvestä
Futsalista - Tiina Pöyry