Ilveksen naiset kohtaavat lauantaina kotiottelussa naapurikaupungin FC Nokian. Ottelu alkaa Tesoman palloiluhallissa klo 13.00.

Ilves on pelannut Futsal-Liigassa tappiottoman alkukauden. GFT Prinsessojen kanssa tuloksena oli tasapeli, muuten tupsukorvilla on tilillään voittoja. Viime lauantaina Ilves nappasi tiukan 0-1 vierasvoiton YIlveksestä.

Ilveksen valmentaja Jaakko Laitinen asettaa vain yhden tavoitteen lauantaiseen kamppailuun: ”Uudella kotikentällä (Tesoma) lähdetään nyt hakemaan ensimmäistä liigavoittoa. Se on ainoa tulos mihin voi olla tyytyväinen. Vastustajaa en ole juurikaan tänä syksynä vielä nähnyt, mutta odotan että sieltä tulee nuori ja kovasti taisteleva joukkue vastaan.”

Viime viikonlopun 0-1 voitto ei ole selvin mahdollinen, mutta paikkoja oli latoa isotkin lukemat. Hyvin pelannut Ylöjärven Ilves piti puolustuksensa tiukkana. Maalintekoon Laitinen haluaakin parannusta: ”Erityisesti omaan hyökkäyspeliin lähdetään lisäämään nopeutta ja ajatusta. Viime viikonlopun voitto tuli vain yhdellä maalilla, mutta harvoin se kuitenkaan Futsalissa riittää. Itse toivon kovasti onnistumisia pelissä ja myös maalinteossa koko pelaajistolle.”

Tervetuloa Tesoman palloiluhalliin seuraamaan vauhdikasta naisten Futsal-Liigaa. Ilves FS-FC Nokia klo 13.00.

Liput 5€/3€.

Naisten ottelun lipulla ilmainen sisäänpääsy miesten Futsal-Liigan otteluun samana päivänä klo 16. Ilves FS-SoVo, tervetuloa tähänkin huippukamppailuun.

Ilvekselle puhadas 5-0 voitto FC Nokiasta
YLE Sportmagasinet mukana Suomen naisten futsalmaajoukkueen leirillä