Lauantaina kohtaavat Kauppi Sports Centerillä kaksi suomifutsalin menestyneintä seuraa: Ilves FS ja GFT. Ottelu toimii erinomaisena tilaisuutena juhlistaa kahden merkittävän Ilves FS pelaajan nimeämisenä Ilves FS Hall of Fameen.

Aiemmin Ilves FS Hall of Fameen ovat nimityksen saaneet #1 Juha-Pekka Torvinen ja #2 Tiina Pöyry. Ilves FS Hall of Fame nimityksellä halutaan nostaa esiin merkittävän Ilves FS uran tehneitä pelaajia, ja tallentaa heidän saavutuksensa Ilves FS historiaan.

Ilveksellä on iso kunnia saada nimetä tähän ryhmään mukaan #3 Mira Teittinen ja #4 Antti Teittinen. Molemmat Teittiset ovat pelanneet massiiviset urat Ilveksessä ja olleet mukana kaikissa Ilves FS miesten ja naisten voittamissa futsalin Suomenmestaruusjoukkueissa. Mira toimi koko Ilves-uransa ajan joukkueen kapteenina ja Antti toimi myös pitkään miesten edustusjoukkueen pelaajavalmentajana, vaikuttaen oman pelaamisen ohella monien nykyisten huippupelaajien kehitykseen.

Ilves haluaa kutsua otteluun ilmaiseksi paikalle kaikki Miran ja Antin kanssa Ilves FS paidassa pelanneet pelaajat seuraamaan juhlallista hetkeä. Ottelun puoliajalla otetaan kentällä ryhmäkuvat, johon halutaan mukaan mahdollisimman monta Miran ja Antin pelikaveria.

Ilves FS – GFT la 9.3. klo 16:00 Kauppi Sports Center. Hall of Fame seremoniat ottelun alussa.

Ilves FS Hall of Fame #3 Mira Teittinen

Ilves FS:lla on kunnia saada nimetä Ilves FS Hall of Fame pelaaja #3 Mira Teittinen.

Mira liittyi Ilves FS naisten joukkueeseen 2013-2014 kaudella Ilveksen yhdistäessä naisten futsaltoiminnon TJK:n kanssa. Yhdistymisellä luotiin futsalin superjoukkue, joka voitti heti ensimmäisellä kaudellaan sekä Suomenmestaruuden että Futsal Cupin Miran toimiessa joukkueen kapteenina.

Ilves FS dominoi Naisten Futsal-Liigaa seuraavat kaudet voittaen ennätykselliset neljä perättäistä Suomenmestaruutta. Vielä seuraavilla kausilla Ilves sai Futsal-Liigassa hopeaa ja pronssia Miran toimiessa koko ajan joukkueen kapteenina ja malliesimerkkinä monille muille futsalistoille. Mira jatkoi menestyksekästä uraansa Ilves FS paidassa aina kauden 2022-2023 loppuun asti.

Ilves FS:n pitkäaikainen päävalmentaja Jaakko Laitinen muistelee Miraa pelaajana:

”Mira oli yhteisinä Ilveksen vuosina joukkueen kannalta yksi tärkeimmistä pelaajista kentällä ja myös kentän ulkopuolella. Kapteenina hän nautti suurta luottamusta ja arvostusta joukkueen pelaajistossa, jonka hän ansaitsi ennen kaikkea ajattelemalla aina joukkueen etua ottaen kaikki jäsenet ja tekijät huomioon. Hänen kanssaan oli silloin vasta aloittelevana valmentajana erittäin helppoa tehdä yhteistyötä.

Ensimmäinen ja ehkä paras muisto mitä itselle Miran uralta tulee mieleen, on Naisten Futsal Cupin loppuottelu vuodelta 2011, joka oli samalla ensimmäinen virallinen naisten futsal-ottelu jonka katselin kokonaan paikan päällä. Tuossa ottelussa hän oli kiistatta kentän parhaita ja johdatti silloisen seuransa TJK:n cupin voittoon.

Kapteenina toimiminen ilman pistemenetyksiä pelatulla Ilveksen kolmannella mestaruuskaudella (2015-2016) on yksi huippusaavutus mitä ei monelta löydy.

Erityisenä huippuna nostaisin esiin suurella kunnioituksella sen, kuinka hän jatkoi peliuraansa pahojen loukkaantumisten jälkeen palaten kerta toisensa jälkeen huipputason liigapelaajaksi.”

Mira Teittinen, mitkä ovat päällimmäiset muistot Ilves FS urastasi?

”Ensimmäisenä mieleen tulevat kaikki ihanat joukkuekaverit, keiden kanssa olen saanut pelata vuosien varrella. Olen saanut kokea unohtumattomia hetkiä niin kentällä kuin vapaa-ajallakin ja kaikilla heillä on erityinen paikka sydämessäni. Sen lisäksi tietenkin kaikki suomenmestaruudet, joista kirkkaimpana ehkä kausi 2015-2016, jolloin voitimme kaikki pelit menettämättä pistettäkään. Tätä tuskin pystyy kukaan muu joukkue tulevaisuudessa tekemään. Myös ulkomaan pelireissut ovat olleet hienoja ja opettavaisia kokemuksia.

Aivan käsittämätön tunne, enkä edelleenkään voi uskoa, että tämä on totta. On suuri kunnia päästä näiden huippu futsalpelaajien joukkoon.”

Kiitos kaikille – kaikesta!”

Ilves FS – GFT la 9.3. klo 16:00 Kauppi Sports Center. Hall of Fame seremoniat ottelun alussa.

Ilves haluaa kutsua otteluun ilmaiseksi paikalle kaikki Miran ja Antin kanssa Ilves FS paidassa pelanneet pelaajat seuraamaan juhlallista hetkeä. Ottelun puoliajalla otetaan kentällä ryhmäkuvat, johon halutaan mukaan mahdollisimman monta Miran ja Antin pelikaveria.

ILVEKSEN MAALIVAHTITRIO KAUDELLA 2024-2025
Ilves FS Hall of Fame #3 ja #4