Ilveksen naiset jatkoivat voittoputkessa voitamalla kotiottelussaan SiPSin lukemin 7-1. Ilves hallitsi ottelua ja loi runsaasti maalipaikkoja, mutta vain seitsemän palloa saatiin upotettua SiPSin parhaana pelaajana palkitun maalivahti Amanda Ahosen selän taakse.

SiPS oli Tampereella liikkeellä hyvällä asenteella ja tekikin ottelun ensimmäisen maalin. Juuli Kauppinen pääsi laukomaan Ilveksen puolustuksen keskeltä tilanteeksi 0-1 ajassa 4.18. Ilves lähti ottelun alkuun ehkä hieman löysällä asenteella ja se näkyi huolimattomuutena syötöissä ja puolustamisessa. SiPSin johtomaalista heränneenä Ilves tuli heti tasoihin pelikellon näyttäessä 4.40. Jenni Häkli viimeisteli Jonna Kykkäsen syötöstä. Tästä eteenpäin Ilves hallitsi ottelua tilanteiden valossa ja pallonhallinnassa mitattuna, mutta SiPSin maalivahti ja Ilveksen huono viimeistely pitivät lukemat tiukkana. Ajassa 12.51 Satu Pesonen vie Ilveksen johtoon ja tästä eteenpäin ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Muutaman minuutin päästä Emilia Jokisalo iski lukemat 3-1 ja Maria Mäntylä onnistui vielä ennen taukoa laittamaan lukemiksi 4-1. Toisella jaksolla Jenni Häkli viimeisteli hattutemppunsa ja Maria Mäntylä laukoi loppulukemiksi 7-1.

Valmentaja Jaakko Laitisen kommentit

”En ole tyytyväinen siihen, miten joukkue lähti otteluun. Olisimme voineet pelata fiksumminkin ja erityisesti täytyisi olla valmius tehdä töitä molempiin suuntiin heti alusta. Lisäksi olisimme voineet olla paljon tehokkaampia hyökkäyspäässä. Paikkoja oli tehdä isot lukemat, mutta tällä kertaa jäätiin tähän. Täytyy olla tyytyväinen kuitenkin kolmeen pisteeseen, hyvään pallonhallintaan ja Lilli Sandströmin hyviin otteisiin maalissa. Yhdessä Emiilia Syväsen kanssa he ovat auttaneet hyökkäystä erityisesti hyvillä pelinavauksilla.”

Ilves jatkaa Futsal-Liigassa tappiottomana 12. ottelun jälkeen. Eroa sarjakakkoseen on jo kahdeksan pistettä, kun Ilveksellä on pelaamatta vielä kuusi ottelua. Ilveksen seuraava ottelu on 17.1. Lauttakylän Lujaa vastaan vieraissa.

Ilves FS-SiPS 7-1 (4-1)