Ilves nappasi selvän voiton Futsal Ykkösen EPS:sta Futsal Cupin 2. kierroksella ja eteni Cupin loppturnaukseen joka pelataan Tampereella 23.1.-24.1.2016. Lukemin 2-9 päättynyt ottelu tarjosi Ilveksen osalta iloista pelaamista ja paljon onnistumisia laajalla rintamalla. Illan tehopelaajan kunnostautui Elina Myllymäki neljällä maalillaan. Ilveksen muut tehonaiset olivat Elina Korsumäki, Liisa Kuuloja, Anni Karelehto ja Emilia Jokisalo.

Ilves karkasi ottelun avausjaksolla turvallisentuntuiseen 5-0 johtoon, eikä EPS pystynyt muutamaa vaarallista vastaiskua lukuunottamatta uhkaamaan vierailevaa joukkuetta. Illan erikoisin maali oli Elina Myllymäen (0-5 maali) ensimmäisen jakson viimeisen sekunnin sivuraja, joka meni EPS:n maalivahdin käden kautta maaliin summerin soidessa. Todellinen pukukoppimaali! Toisella jaksolla Ilves naulitsi ottelun voiton itselleen hyvällä asenteella pelannutta EPS:a vastaan.

Futsal Cupin lopputurnaus pelataan Tampereella 23.1.-24.1.2016. Muut lopputurnaukseen edenneet seurat ovat ACE (Tampere), GFT Prinsessat (Espoo) ja FTK (Kemi-Tornio).

Ilveksen valmentaja Jaakko Laitinen iloitsi joukkueensa peli-ilmeestä.

”Tärkeää loppupelejä silmällä pitäen oli, että meiltä löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta, ja että koko joukkue pystyy suorittamaan kaikissa tilanteissa. Puolustustakin tiivistettiin ja omiin ”päästettiin” pari maalia vasta loppupuolella. Vastustajan maalit olivat erityisesti EPS:n Milla Punsar:in hyviä suorituksia. Vahvasti koko ottelun pelannut Punsar ansaitsi nämä osumat. Muutenkin EPS oli hyvällä jalalla ja innokkaalla asenteella haastamassa. Myllymäen neljän maalin illan lisäksi muidenkin laitapelaajien suoritukset ilahduttivat erityisesti tänään. Esimerkiksi Liisa Kuuloja pelasi kauden parhaan pelinsä ja Maria Mäntylä olisi ansainnut tänään palkkioksi vähintään yhden maalin.”