Ilveksen naiset kohtaavat uuden tuttavuuden naisten Futsal-Liigassa, kun Riemu emännöi kamppailua Jyväskylän Huhtasuolla. Ottelu alkaa kello 18.00. Liikunnan Riemu nousi liigaan viime kauden päätteeksi nousukarsinnan kautta.

Ilveksen valmentaja Jaakko Laitisella ei ole paljoa tietoa uudesta vastustajasta, mutta odottaa mielenkiintoista joukkuetta: ”Mielenkiintoista lähteä pelaamaan sarjatulokasta vastaan. Tietoa ja kokemusta Riemun pelitavasta ym. on tosin vähemmän joten lähdemme oman hyvän pelaamisen kautta liikkeelle.”

Ilves FS lähtee otteluun hieman rikkonaisen harjoitusjakson jälkeen. Syy on kuitenkin positiivinen, sillä naisten futsalmaajoukkue kokoontui viime viikonloppuna ensimmäiselle leirilleen Eerikkilään valmentaja Mico Marticin alaisuudessa. Ilveksestä mukana oli peräti yhdeksän pelaajaa. ”Naisten ensimmäinen maajoukkueleiri oli mielestäni hyvä ja onnistunut tapahtuma. Oli hienoa nähdä Suomen parhaita samassa joukkueessa kehittymässä. Toivottavasti mahd. pian pelaajat saisivat näyttää taitojaan myös virallisissa maaotteluissa. Viisi suhteellisen rankkaa harjoitusta kolmessa päivässä painaa tietysti vielä monilla meidän leirille osallistuneista pelaajista, mutta kun ei pahempia loukkaantumisia nyt muuten ole, niin pääsemme varmasti hyvällä nipulla Jyväskylään.”

Ilveksen menestyksen taustatekijä on Veijo Puranen. Hänen arvokas työ naispalloilun saralla on auttanut Ilvestä erityisesti. Miten kausi on alkanut naisilla? ”Mielestäni kauden alku ihan hyvä, voitot liittocupissa ja super-cupissa ovat osoituksena siitä. Liigan  sarja-avauksessakin Vaasassa voitto tuli pienien alkuvaikeuksien jälkeen, hyvä niin. Joukkueemme on tasokas, kuten tiedetään. Ensimmäisellä naisten Futsalin maajoukkueleirilläkin mukana  oli 9 pelaajaa joukkueestamme. Joukkueessamme on kokeneita pelaajia ja nuoria pelaajia, jotka hyvin täydentävät toisiaan. Tällä joukkueella on hyvä lähteä jahtaamaan seuraavia voittoja ja neljättä mestaruutta, vaikka ei se aina helppoa ole!”

Ilves jatkaa puhtaalla pelillä - voitto Riemusta
Ilves avasi kauden voitolla Vaasasta