20.59 0-3 Ilves FS Anni Karelehto (Emilia Jokisalo)

22.12 0-4 oma maali

22.40 1-4 Riemu Ilona Mikkelä

32.14 1-5 Ilves FS Mira Teittinen (Maria Mäntylä)

39.37 1-6 Ilves FS Jenni Häkli (Jonna Kykkänen)

Kauden toisessa liigaottelussa Ilves FS naiset kohtasivat Jyväskylässä lauantai-illan liigakamppailussa sarjatulokas Liikunnan Riemun. Uutta joukkuetta lähdettiin kohtaamaan mielenkiinnolla.

Huhtasuon koululla Ilves aloitti pelin vaarallisesti Riemun vielä totutellessa liigavauhtiin. Emilia Jokisalo onnistui 2.41 ajassa vapaapotkun jälkitilanteesta viemään Ilveksen 0-1 johtoon. Peli jatkui Ilveksen hyvillä tilanteilla ja hyökkäyksillä, mutta viimeistely oli tehotonta. Riemu sai ottelussa 4-5 hyvää vastahyökkäystä, joista olisi huonommalla tuurilla voinut tulla osumia.

Ilveksen johtoa lisäsi Jonna Kykkänen ajassa 13.03. Jenni Häklin kanssa pelatun yhteispelin jälkeen Kykkänen toimitti oman reboundinsa maaliverkkoihin. Jakson viimeisellä sekunnilla Kykkänen meinasi vielä tehdä lisämaalin MV Emiilia Syväsen upeasta pitkästä heitosta. Ylärimaan summerin soidessa osunut pallo jäi kaivelemaan Jonnaa hetkeksi.

Toiselle puoliajalle Ilves mietti kopissa pieniä tarkennuksia, ja se palkittiin onnistumisella jo ajassa 21.37, kun Jokisalo taisteli pallon Ilvekselle. Pallo ohjautui pohjalta mukaan nousseelle Anni Karelehdolle joka laukoi vieraille 0-3. Seuraavassa vaihdossa hyvän pyörityksen jälkeen kulmapotkusta Häkli veti pallon maalille ja Riemu pelaaja ohjasi pallon harmikseen omaan maaliin.

Vain 19 sekuntia myöhemmin tästä kotijoukkue sai tarvitsemansa piristysruiskeen kaventamalla Ilona Mikkelän toimesta 1-4:ään. Riemun maalin jälkeen peli oli tasaisempaa ja lisäkavennus oli ajoittain lähellä. Vieraat ratkaisivat ottelun kapteeni Mira Teittisen maalilla. Pallon Teittiselle toimitti hyvän katkon jälkeen Maria Mäntylä. Viimeisellä minuutilla Häkli ja Kykkänen namuttelivat pelin 1-6:een. Hyökkäystä pohjusti hyvillä liikkeellä Tiina Pöyry joka avasi Kykkäselle paikan kuljettaa läpi kentän. Häklin maali jäi ottelun viimeiseksi ja Ilves jatkaa edelleen voittojen tiellä liigassa.

Ilveksen Kapteeni Mira Teittisen kommentit: ”Saimme pyörittää tänään kiitettävästi omaa peliä. Vastustajan maalivahti onnistui ja meidän maalintekoyrityksistä puuttui laatua. Positiivinen ottelu kuitenkin ja tästä on hyvä jatkaa.”

Seuraava ottelu onkin sitten viimein kotiavaus Tesoman Palloiluhallissa 5.11 klo 13 ja vastassa GFT/Prinsessat.