Ilves FS:n arvostettu joukkueenjohtaja Veijo Puranen palkittiin torstaina Suomen Palloliiton kauden päätöstilaisuudessa Captains Ballissa merkittävästä työstään naispalloilun eteen.

Upeaa työtä Vexi ja kiitos Ilves FS:n puolesta!

Kaijan Kannu – Veijo Puranen
Kaijan Kannu on palkinto joka myönnetään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapalloilun eteen tehdystä merkittävästä ja pitkäjänteisestä työstä. Palkintoa on saanut nimensä nais- ja tyttöjalkapallon pioneerilta Kaija Salopurolta.

Tämän vuoden Kaijan Kannun saaja Veijo Puranen on tehnyt pitkän työn vapaaehtoistoimijana tyttö- ja naisjalkapallossa sekä -futsalissa. Hän on toiminut pyyteettömästi yli seurarajojen Tampereen alueella: TPV:ssä, TJK:ssa ja Ilveksessä. Hän aloitti vuonna 1995 tyttöjoukkueen joukkueenjohtajana ja toimii tällä hetkellä naisten joukkueen joukkueenjohtaja futsalissa. Hän on toiminnassaan edistänyt merkittävästi myös varainhankintaa ja vaikuttanut näin harrastamisen kustannuksiin lasten, nuorten ja myös aikuispelaajien osalta. Hän on vaikuttanut omalla toiminnallaan ja persoonallaan merkittävästi tyttö- ja naisjalkapalloilun sekä -futsalin aseman vahvistamisessa niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Ilves FS superpäivä lauantaina Tesomalla
Ilves jatkaa puhtaalla pelillä - voitto Riemusta