11.43 1-0 Veera Räkköläinen (Tiia Ala-Hakuni)

12.48 1-1 Tiia Juntikka

13.59 2-1 Liisa Kuuloja (Mira Teittinen)

16.08 3-1 Sanna Rautio (Veera Räkköläinen)

20.37 3-2 Tiia Juntikka (Minda Ala-Aho)

Ilves sai sunnuntaina vieraakseen pohjoisen ylpeyden FTK:n. Ottelusta oli ennakkoon tulossa tiukka vääntö pisteistä. FTK taistelee tiukasti sarjapaikastaan yhdessä EBK:n ja PJK:n kanssa ja Ilveksellä on vielä teoreettinen mahdollisuus neljän joukkoon ja sitä myötä kotietu play-offeihin.

FTK tulee otteluun erittäin hyvällä asenteella ja luo tukun hyviä maalipaikkoja, mutta loistavaan vireeseen päässyt Ilveksen maalivahti Heidi Tahvanainen pitää Ilveksen mukana ottelussa ensimmäisen 10 minuuttisen aikana. Ottelun tahtipuikko vaihtuu Ilvekselle ensimmäisen maalin jälkeen. Ajassa 11.43 Veera Räkköläinen siirtää Ilveksen 1-0 johtoon. Tiia Ala-Hakuni laukoo lähietäisyydeltä päin FTK:n maalivahti Alisa Kakkoa ja pallo tipahtaa suoraan Räkköläisen jalkaan, jolla on helppo työ pistää pallo maaliin. Ilves ehtii nauttia johdostaan vain minuutin kun Juntikka loistavalla yksilösuorituksella tasoittaa ottelun tilanteeksi 1-1 ajassa 12.48. Ilves ei pikaisesta tasoituksesta kuitenkaan lannistu, kun Matilda Herranen toimittaa pitkän diagonaalisyötön FTK:n maalille. Mira Teittisen laukaisu epäonnistuu ja pallo tipahtaa onnekkaasti Liisa Kuulojan jalkoihin. Kuuloja toimittaa pallon maltillisesti maaliin ja Ilves johtaa 2-1. Ensimmäisellä puoliajalla nähdään vielä yksi maali Ilveksen toimesta. Sanna Rautio tarjoaa Juntikalle hänen omaa lääkettä. Pienellä harhautuksella Rautio pääsee Juntikan ohi ja laukoo noin 12 metristä, Tiia Ala-Hakunin tehdessä loistavan liikkuvan maskin ja pallo löytyy FTK:n verkoista.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä Ilveksen on tarkoitus pelata ensimmäiset minuutit tarkasti, mutta Juntikka on toista mieltä. Toista puoliaikaa ehtii kulua vain 37 sekuntia, kun FTK riistää Ilveksen päässä pallon ja Juntikka ei erehdy ja ottelu on 3-2. Ottelun lopussa FTK ottaa lentävän maalivahdin yrittäen tasoitusta, siinä onnistumatta ja ottelun loppunumeroiksi jää 3-2.

Ottelun parhaina palkittiin Ilvekseltä Sanna Rautio ja FTK:lta Tiia Juntikka. Seuraavaksi Ilves matkustaa Ylöjärvelle, koko kauden loistavassa vireessä olevan YIlveksen vieraaksi. Ottelua voi seurata Ruutu+ palvelusta.