Viime kausina Futsal-Liigaa FC Nokia:n joukkueessa pelannut laitapelaaja Jenni Rantonen on tehnyt Ilveksen kanssa sopimuksen kaudesta 18-19 ja on jo kesästä lähtien ollut joukkueen mukana. Rantonen on lyhellä Pre-Seasonilla pelannut kolmessa ottelussa. Kahdessa harjoitusottelussa hän onnistui mm. kertaalleen maalinteossa (YIlves, KaDy). SuperCupin palkintoa Rantonen oli myös voittamassa kentällä Espoossa.

Pari Kysymystä Jennille…

1. Tervetuloa Jenni Ilvekseen! Mikä sai sinut lähtemään mukaan ja millaisin odotuksin kohti pian alkavaa sarjakautta?

Mukaan Ilvekseen innosti uudet haasteet sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Kaudelta odotan kovia treenejä ja pelejä, sekä onnistumisia joukkueena.

2. Kerro vähän taustastasi jalkapallon ja futsalin puolella? Kauanko olet asunut Tampereella ja onko tämä todellakin Suomen paras kaupunki?

Jalkapalloa olen pelannut juniori-ikäisestä lähtien Helsingissä Pk-35:ssä, jossa myös aikuisiällä futsalia talvisin. Tampereelle muutettuani olen pelannut Fc Nokiassa niin jalkapalloa kuin futsaliakin. Liigakokemusta futsalista parin kauden verran. Tampereella olen asunut nyt neljä vuotta ja kyllä tämä on paras kaupunki 🙂

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:

Olin todella tyytyväinen kun Jenni halusi ja ”uskalsi” tulla meille kokeilemaan kesällä. Hänen suorituksiaan liigassa on tullut useamman kauden ajan nähtyä FC Nokian paidassa ja mielestäni hänen paikkansa on taitojen ym. puolesta edelleen liigassa. Halusimme tarjota hänelle mahdollisuuden meillä ja tietenkin samalla vahvistaa omaa joukkuettamme pitkälle sarjakaudelle. Rantonen tuo meille lähtökohtaisesti tärkeää ”leveyttä” laitapelaajaosastolle. On tärkeää, että meiltä löytyy pitkin kautta vaihtoehtoja kaikille pelipaikoille jo ihan senkin vuoksi ettei yksittäisten pelaajien kuorma nouse liian suureksi ennen kevään ratkaisuotteluita.

Satu Pesonen jatkaa Ilveksen takalinjoilla.
SuperCupin voitto selvin lukemin.