Pohjapelaaja Anni Karelehto ja toista liigakauttaan aloitteleva pohja/laitapelaaja Pinja Peuramäki ovat uusineet sopimuksensa Ilveksen edustuksen kanssa.

Karelehto oli isossa roolissa viime kaudella pelatessaan useita otteluita samassa kentällisessä Emilia Jokisalon, Tiina Pöyryn ja Matilda Herrasen rinnalla. Hän toipui sitä edellisen kauden katkaisseesta loukkantumisestaan sopivasti sarjakauden 18-19 alkuhetkille ja pystyi siitä lähtien olemaan täysillä mukana aina kevään loppupeleihin asti. Karelehto on tähän mennessä edustanut myös maajoukkuetta kaksi kertaa pelaten sen historian ensimmäisissä otteluissa Puolassa.

Peuramäki saapui viime kaudelle Ilvekseen FC Vapsista jota hän aikanaan edusti futsal-ykkösessä. Ulkomailla välissä vietetyn opiskeluvuoden jälkeen hän tarttui haasteeseen Ilveksessä Futsalin puolella. Erittäin hienosti käynnistynyt tulokaskausi liigassa katkesi kuitenkin valitettavaan loukkaantumiseen marraskuussa ja Ilves jäi suuresti kaipaamaan sitä mitä Peuramäki olisi voinut tuoda loppukaudeksi Tamperelaisille. Alkavalle kaudelle Peuramäki on päässyt mukaan jo lajiharjoittelun puolelle ja on toivottavasti käytettävissä sarjapeleissä heti lokakuun puolessa välissä.

Pari kysymystä Annille:

Mitä ajatuksia jäi päällimmäiseksi viime kaudesta ja mitä odotat kaudelta 19-20?

”Viime kaudesta päällimmäisenä jäi mieleen oma comeback pitkän loukkaantumisen jälkeen ja myös kirvelevät välierätappiot Geftille. Tulevalta kaudelta odotan ehjänä pysymistä ja tietenkin sitä, että mestaruuspokaali palaa Ilvekselle.”

Lajin parissa jo useita vuosia mukana olleena pystyt varmasti kertomaan mikä siinä vetää eniten puoleensa?

”Pelin nopeus ja se, että kentällä ollessa on koko ajan pelin ytimessä. Lisäksi tietty motivaatiota kasvattaa onnistumiset ja mahdollisuus kehittyä koko ajan paremmaksi pelaajaksi.”

Pari kysymystä Pinjalle:

Mitkä ovat tämän hetken fiilikset, kun harjoittelulupa on saatu pitkän kuntoutuksen jälkeen ja pian myös pelilupa?

”Tällä hetkellä fiilikset tosi hyvät!Treenaminen on tuntunut hyvältä, vaikka myös kärsivällisyyttä tää on vaatinut😅 Nyt vaan ootan innolla että pääsen täysillä pelaan, on tässä jo sen verran pitkään jalkaa kuntoutettu”

Vaikka ensimmäinen kautesi keskeytyi puolessavälissä, niin ehdit kuitenkin saada useamman ottelun verran liigakokemusta. Mikä tai mitkä asiat yllättivät eniten liigassa?

”Liigassa yllätti positiivisesti, että vaikka tehdään täysillä ja pelataa kovalla tasolla, ei pelkästään paineta hampaat irvessä vaan hommasta nautitaan ja pidetään myös hauskaa! Kovaa pelitempoa ja fyysisyyttä odotinkin joten ne ei sinänsä tullut yllätyksenä.”

Syvänen ja Rantala Ilves naisten rosterissa myös ensi kaudella.
Jonna Kykkänen lähtee Ilveksestä.