Ilvestä kaudesta 13-14 lähtien edustanut Emiilia Syvänen jatkaa myös ensi kaudella Tamperelaisjoukkueen tolppien välissä. Syvänen edustaa liigan maalivahtiosastolla pitkällä kokemuksella. Viime vuodet hän on jakanut Ilveksessä torjuntavastuuta Lilli Sandströmin kanssa ja Tamperelaiset ovat olleet joka kausi vähiten maaleja päästäneiden joukossa. Syvänen esiintyi viime keväänä kolmatta kertaa maalilla vierasmaaottelussa Tsekkiä vastaan.  

Laita/Pivot-pelaaja Nina Rantala aloittaa Ilveksessä nyt kolmannen kautensa. Rantala on vakiinnuttanut paikkansa joukkueen kokoonpanossa kahden kauden aikana ja on ollut mukana lähes kaikissa otteluissa. Ensimmäisinä kausina roolin suuruus on vaihdellut, mutta Rantala on aina tuonut toivottua ”rytminvaihdosta” peleihin kentälle tullessaan. Nyt erityisesti Ilveksen laitapelaajaosaston rajusti muuttuessa on Rantalalla erinomainen mahdollisuus nousta seuraavalle tasolle liigapelaajana.

Pari kysymystä Emiilialle (ylempi kuva):

Miten näet maalivahtipelaamisen muuttuneen pitkän liigaurasi aikana?

”Huomattavasti kehittynyt!
Liigassa on paljon hyviä maalivahteja, jotka haluaa kehittyä vieläkin paremmiksi ja se luo kilpailua, mikä on vaan positiivinen asia. Kunhan vaan saatais maalivahtivalmentajiakin joukkueisiin, niin kehitystä voisi tapahtua entistä enemmän!”

Mitä pidät Ilveksen vahvuuksina tulevalla kaudella?

”Uudet tuulet. Vaikka joukkueemme elääkin muutosten aikaa, meillä on silti loistavia yksilöitä; vanhoja, uusia, comebackin tehneitä ja joista yhdessä rakentuu mahtava joukkue, jolla on halu voittaa ja näyttää muille!”

Pari kysymystä Ninalle (alempi kuva):

Aloitat kolmannen kautesi Ilveksen mukana. Millaisina näet kaksi edellistä ja mitä odotat kaudelta 19-20?

Edellisinä kausina olen tutustunut Futsalin saloihin ja yrittänyt oppia lajille tyypillisiä ominaisuuksia. Tällä kaudella pyrin hiomaan enemmän taktista puolta kuntoon. Odotan myös yllätyksellistä kautta ja menestystä joukkueellemme.

Mistä asioista pidät eniten Futsalissa ja mistä vähiten?

Pidän Futsalissa eniten vastustajien jekuttamisesta ja kikkailusta. Pidän myös Futsalin nopeatempoisuudesta, jonka ansiosta peli ei käy tylsäksi. Vähiten pidän epäonnistumisista.

 

Rantonen toiselle kaudelle Ilveksessä, Teittinen tekemässä paluuta liigakentille.
Karelehto ja Peuramäki jatkavat Ilves-paidassa.