Laitapelaaja Jenni Rantonen aloittaa toisen kautensa Ilveksen edustusjoukkueessa. Ensimmäisellä kaudella FC Nokiasta siirtynyt Rantonen oli mukana kokoonpanossa lähes kaikissa kauden otteluissa. Tällä kaudella hänellä on paremmat mahdollisuudet isompaan rooliin ”laitapelaajaosaston” rajusti muuttuessa.

Puolitoista kautta liigapeleistä sivussa ollut Ilvestä kapteenin roolissakin pitkään palvellut Mira Teittinen tekee paluuta kaudelle 19-20. Ilves ja Teittinen ovat tehneet sopimuksen kaudesta ja Teittinen on jo kesästä lähtien ollut mukana harjoitusringissä. Pivot-pelaajana uransa tehnyt Teittinen tuo äärimmäisen kovaa kokemusta uudistuvaan joukkueeseen kentälle ja sen ulkopuolelle.

Pari kysymystä Jennille:

Aloitat toisen kautesi Ilveksessä. Mitä asioita jäi päällimmäisenä mieleen ensimmäisestä?

”Ensimmäinen kausi joukkueessa oli hyvin kehittävä ja haastava. Uutta oppia mm. pallonkäsittelyyn sekä kentällä liikkumiseen. Hienoa, että on taitavat joukkuekaverit ohjaamassa ja auttamassa kehityksessä. Kyllä se voitettu pronssimitalikin hyvältä tuntuu!”

Mitä tavoitteita olet mahdollisesti asettanut itsellesi tulevalle kaudelle? Mihin uskot että joukkue pystyy?

”Omat tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja kasvattaa rooliani joukkueessa.
Uskon, että joukkueena menestymme kovalla halulla ja yhteisellä tekemisellä.”

Pari kysymystä Miralle:

Päätit tehdä paluun kilpailukentille tälle kaudelle. Minkälaisessa kunnossa koet olevasi nyt ja mitä odotat kaudelta?

Juu, vielä löytyi kipinä pelaamiseen pitkän loukkaantumisen ja perheenlisäyksen jälkeen. Viime kesänä polven kuntoutus jäi hieman kesken raskauden takia ja nyt tässä yritetään saada kroppa taas sille tasolle, että se kestää täysipainoisen treenaamisen ja pelaamisen. Siihen on vielä matkaa, mutta jos kaikki menee suunnitellusti niin kauden alkuun mennessä ehkä ollaan jo pelikunnossa tai ainakin lähellä sitä.😊 Henkilökohtaisesti odotan ehjää kautta ja että loukkaantumiset ovat takanapäin… ja pystyisin omalta osaltani auttamaan joukkuetta taistelemaan kärkisijoista.

Ilveksen uudistuessa paljon tälle kaudelle mitä näkisit tärkeimpinä asioina pitää mielessä?

Tärkeimpänä ehkä näkisin nuorten ja ”vähemmän” pelanneiden pelaajien kehittämisen ja kehittymisen liigan vaatimalle tasolle. Meiltä lähti hirveä määrä kokemusta/futsalosaamista, mutta se taas avaa ovia uusille ”tähdille”. Meillä on hyvä sekoitus kokemusta ja uutta verta ja odotankin usean pelaajan lyövän itsensä läpi tällä kaudella. Pelimme kehittyy varmasti kauden edetessä ja voimme lähteä voittamaan jokaista ottelua ilman ennakkosuosikin paineita.

Tiia Juntikka pelaa Ilveksessä kaudella 19-20!
Syvänen ja Rantala Ilves naisten rosterissa myös ensi kaudella.