01.03 1-0 Essi Salonen (Sanna Koskinen)

24.44 1-1 Matilda Herranen (6m)

32.57 1-2 Mira Teittinen (Maria Härkönen)

39.45 1-3 Matilda Herranen (Liisa Kuuloja)

Ilves lähti Pirkkalassa selkeänä ennakkosuosikkina otteluun. Ennakkoasetelmista huolimatta tiedossa oli ettei ottelusta ollut tulossa helppoa Ilvekselle. Tämän osoitti heti ottelun ensimmäinen vaihto. PJK saa rajapotkun Ilveksen alueelta. Sanna Koskinen toimittaa pallon suoraan Ilveksen maalille ja Ida Ala-Kauhaluoman torjunnan jälkeen hiukan onnekkaasti pallo kimpoaa maaliin Essi Salosen kautta ja ottelu on PJK:lle 1-0. Ilves on selvästi hallitsevampi ottelussa. Laukaukset Ilvekselle ensimmäisellä puoliskolla 39-14. Ruuti on kuitenkin vielä märkää ja laukaukset on laaduttomia. Tiia Ropasen hyvien torjuntojen ansiosta PJK johtaa 1-0 tauolle siirryttäessä.

Toisella jaksolla Ilves saa luotua pidempiä hyökkäyksiä ja ottelu soljuu Ilveksen tahtipuikon mukaan. PJK saa muutaman vaarallisen maalipaikan Ropasen loistavien heittojen ansiosta. Toista puoliaikaa on kulunut 4.37, kun Ilves saa kulmapotkun. Liisa Kuuloja pelaa Maria Härköselle, joka toimitta maalinedustalle pivotissa loistavasti pelaanneelle Mira Teittiselle. Teittinen suojaa palloa kutosen alueella, kun PJK:n Anne Riekki ottaa painiotteen ja pallo vihelletään kuuden metrin rangaistuspotkupisteelle. Herranen laukoo tylysti pallon verkkoihin ja ottelu on 1-1, ajassa 24.44. Ilves vyöryttää peliä PJK:n maalille vaihdosta toiseen. Toista puoliaikaa on pelattu hiukan yli puolivälin kun Ilves tekee toisen maalin, laatua Urheiluruutu. Ilves liikuttaa palloa nopealla tempolla laidalta toiselle. Härkönen pelaa Teittisen kanssa laidalla seinäsyötöillä. Teittinen liikkuu terävästi maalin edustalle johon Härkönen syöttää pallon ja ottelu on ajassa 32.57 Ilvekselle 1-2. Samassa ajassa PJK ottaa aikalisän ja nostaa Tiia Ropasen ylemmäksi pyörittään peliä. Ilves pelaa loppuminuutit viisaasti ja 15 sekuntia ennen päätössummeria Herranen laukoo ottelun loppunumeroiksi 1-3.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin PJK:lta Josefiina Järä ja Ilvekseltä Sanna Rautio.

Seuraavaksi Ilves matkustaa HIFK:n vieraaksi tulevana lauantaina Pirkkolaan. Ottelu alkaa klo. 13 ja sitä voi seurata Ruutu+ kanavalta. Ilveksen seuraava kotiottelu on keskiviikkona 1.2. klo. 19.30