03.52, 0-1 Matilda Herranen (Jasmin Ylikraka

10.17, 0-2 Julia Jokiranta (Veera Räkköläinen)

11.46, 0-3 Matilda Herranen (Jonna Uusipaasto)

12.09, 0-4 Saana Kakkonen (Essi Salonen)

18.12, 0-5 Jonna Uusipaasto (Sanna Rautio)

37.46, 0-6 Essi Salonen (Veera Räkköläinen)

38.12, 0-7 Matilda Herranen

39.46, 0-8 Jasmin Ylikraka

Lauantaina 14.10. Ilves FS kohtasi vieraspelimatkallaan FTK-Tornion. Ilves saapui paikkakunnalle jo perjantaina, joten joukkue pääsi pelipaikoille hyvin levänneenä ja valmistautuneena. Ottelun alku oli selkeää, kokovihreissä pelanneen vierasjoukkueen hallintaa ja ajassa 3.52 tupsukorvat pääsivät etenemään vasemmalta laidalta kahden pelaajan voimin ja Jasmin Ylikraka löysi tilanteessa maalin edustalta Matilda Herrasen, joka ei erehtynyt ja niittasi pallon takuuvarmasti maaliverkkoihin, tilanne 0-1. Ottelu eteni Ilveksen pallonhallinnassa ja kotijoukkue ei juuri vaaraa vieraiden maalille saanut aiheutettua. Reilun kymmenen minuutin jälkeen Ilves sai oman puolustusalueen sivurajasta rakennettua vaaraa vastustajan maalille kun Veera Räkköläinen löysi tilaa keskustasta ja tavoitti millintarkalla syötöllään puolustuksen selustaan liikkuneen Julia Jokirannan, joka ei erehtynyt ja ujutti pallon maalivahti Juuli-Ilona Variksen puikoista maaliverkkoihin ja tilanteeksi 0-2. Lisää seurasi ajassa 11.46 kun pidemmän loukkaantumisen jälkeen paluun liigakentille tehnyt Jonna Uusipaasto tiputti pallon Herraselle, joka latasi pallon oikealta laidalta kohti taka-alakulmaa siirtäen Ilveksen jo 0-3 johtoon, Ylikrakan esittäessä tilanteessa erinomaista maskipelaamista. Ja jo lähes seuraavasta tilanteesta samaa myrkkyä oli tarjolla kotijoukkueelle kun Ilves riisti kurinalaisen puolustuspelaamisensa ansiosta pallon omalla alueellaan ja Räkköläinen nosti tupsukorvat 3v2 vastahyökkäykseen, pelasi pallon keskustasta vasempaan laitaan, josta Essi Salonen jatkoi tyylipuhtaasti yhdellä kosketuksella takatolpalle, josta terävästi hyökkäystä vastalaidalta tukenut Saana Kakkonen pääsi iskemään ensimmäisen maalinsa Ilves-paidassa, siirtäen Ilveksen jo 0-4 johtoasemaan. Ottelu eteni samoissa merkeissä kohti ensimmäisen puoliajan loppua kunnes ajassa 18.12 Ilves vankisti johtoaan numeroihin 0-5 kun Uusipaasto viimeisteli akrobaattisesti takareidellään Sanna Raution syötön maaliverkkoihin. Näissä lukemissa siirryttiin tauolle.

Toisella puoliajalla Ilveksen keskittyminen hieman kärsi kentällisten sekoittuessa ja FTK sai luotua myös vaaraa vieraiden maalille. Ottelun toisella puoliajalla ei kuitenkaan maaliverkkoja heiluteltu paitsi viimeisillä minuuteilla kun Ilves sai taas pelin juonesta paremmin kiinni ja ajassa 37.46 Ilves pääsi näyttävällä seinäsyöttöpelillä murtamaan kotijoukkueen korkean prässin ja Salonen nousi vasemmalta laidalta kohti maalia ja iski etukulmasta tulostaululle lukemat 0-6, syöttäjänä osumaan Räkköläinen. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt vierasjoukkueelle vaan lisää osumia janottiin aikaisempien otteluiden hieman tehottomien vaiheiden jälkeen ja kellon näyttäessä aikaa 38.12, pääsi vapaapotkuspesialisti Herranen juonimaan jälleen vapaapotkua 6 metrin alueen laidalta. Ylikraka asettui jälleen maskiin ja viime hetkellä maalin etukulma avautui, Herranen ei erehtynyt ja siirsi tupsukorvat 0-7 johtoon. Vielä 14 sekuntia ennen ottelun loppua Ilves sai vapaapotkun 14 metrin etäisyydeltä ja Ylikraka päätti myös näyttää miten vapaapotku lähtee ja painoi pallon tyylillä oikeaan yläkulmaan, tilanteeksi 0-8 ja tällä kertaa maskipelaamista suoritti Uusipaasto. Ottelu päättyi Ilveksen 0-8 voittoon ja parhaina pelaajina palkittiin Ilveksen Ylikraka ja kotijoukkueelta pirteästi esiintynyt Noora Kuortti.

Seuraava Ilveksen kotiottelu taistellaan taas kotiareenalla kun tulevana lauantaina 21.10. EBK Espoosta saapuu Tampereen Kauppi Sports Centeriin. Ottelu alkaa klo 17.00, tervetuloa kannustamaan ja seuraamaan miten keltavihreiden kausi etenee!

BOOM!!! Kolme pistettä pohjoisesta
Toinenkin puolivälierä ja välieräpaikka FTK:lle, Ilveksen kauden loppusijoitus kuudes.