Pohjapelaajana enimmäkseen pelaava Anni Karelehto teki jatkosopimuksen kaudesta 18-19 Ilveksen kanssa. Vajaaksi jääneellä viime kaudella Karelehto ehti pelata 8 ottelua ja tehdä tehopisteet 2+3.

Pari kysymystä Annille…

Viime kautesi päättyi ikävästi pahaan loukkaantumiseen marraskuussa juuri ensimmäisten maaotteluiden jälkeen. Kerro vähän miten kuntoutumisesi on edistynyt ja kuinka paljon odotat jo paluuta tositoimiin?

”Kuntoutuminen on edistynyt aikataulun mukaan ja nyt olen päässyt jo jonkin verran mukaan pallotreeneihinkin. Vielä mennään kuitenkin muutama kuukausi maltillisesti polven ehdoilla, ettei kuntoutumisessa pääse tulemaan takapakkia. Pelikentille paluuta odotan tietysti innolla pitkän tauon jälkeen, odotuksissa on ehjä ja voitokas kausi!”

Loppukaudesta pidetyssä ”pudotuspelipalaverissa” sanoit ääneen hyvän moton joukkueelle loppukaudeksi miten mestaruus voitetaan. Se kuului ”Ei sössitä!”. Nyt kun kuitenkin mestaruus ”sössittiin” Espooseen, niin miten aiot itse ja miten joukkueena varmistamme, että mestaruuspokaali palaa Ilvekselle ensi keväänä?

Jotta mestaruuspokaali palaa Ilvekselle, meidän täytyy pitää yllä treeneissä hyvää tekemisen meininkiä ja pyrkiä parantamaan suorituksia  jatkuvasti. Itse aion ensin hoitaa jalan kuntoon ja sen jälkeen tehdä kentällä parhaani, ettei mestaruuksia enää sössitä.

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Anni jatkaa Ilveksessä. Toivon että hän kuntoutuu mahdollisimman pian ja on käytettävissä jo syksyn otteluissa.”

Emilia Jokisalo tavoittelee seuraavia palkintoja edelleen Ilveksen joukkueessa.
Pinja Peuramäki uutena tulokkaana Ilveksen riveihin.