Ilves-naisten neljäs julkistettu sopimuspelaaja kaudelle on mielenkiintoinen uusi kasvo Pinja Peuramäki. Hänellä on Futsal-taustaa aikuisten tasolta Futsal-ykkösestä FC Vapsin joukkueesta kaudelta 16-17. Kyseisellä kaudella Peuramäki oli yksi joukkueensa tehopelaajista viimeistellen sarjassa 13 maalia. Pelipaikka kentällä on joko pohjalla tai laidalla.

Pari kappaletta pelaajakysymyksiä.

1. Tulet nyt uutena pelaajana mukaan Ilveksen naisten Futsal-edustukseen. Mikä on taustasi Futsalissa ja kerro vähän mitä olet tehnyt viime vuosina urheilussa ja muutenkin?

”Olen pelannut/treenannut futsalia Fc Vapsissa joka talvi siitä lähtien, kun aloitin jalkapallon eli 13 vuotta, sillä meillä ei ollut mahdollisuutta treenata nurmella talvisin. Tosin viime vuotta lukuunottamatta, koska olin vaihto-oppilaana Etelä-Afrikassa. Pääsin siellä kuitenkin treenaamaan hyvässä ryhmässä jalkapalloa ja siellä treenattiinkin pienpelejä paljon, josta on paljon hyötyä futsaliin! Jalkapallo on kuitenkin ollut päälajini 13 vuotta ja pelasin Ilveksessä sekä Fc Vapsissa viimeiset 5 vuotta ennen vaihtoon lähtöä, tosin välissä oli eturistisiteen repeäminen ja puolen vuoden tauko, jonka jälkeen pelasin yhden kesäkauden Fc Nokiassa ja sitä seuraavana kautena oli yhteistyöjoukkue Fc Vapsin ja Ilveksen välillä.”

2. Mikä sai sinut lähtemään mukaan Ilvekseen kaudelle 18-19? Mitä odotuksia lajin ja pelikauden osalta sinulla on?

”Tulin kokeilemaan joukkueeseen ja heti alusta asti nautin tosin paljon ja treenit oli haastavia ja tunsin että on tosi hyvä ympäristö treenata ja kehittyä! Odotan kovia ja kehittäviä treenejä kauden aikana ja paljon uuden oppimista lajin osalta 🙂 ”

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:
”Olen erittäin tyytyväinen, että Pinja päätti tulla kokeilemaan meidän kesäharjoituksiimme heti hänen Etelä-Afrikan vuoden jälkeen, Oli nopeasti selvää, että haluamme hänet mukaan myös kaudelle sopimuspelaajana. Näen hänessä erittäin paljon potentiaalia hyväksi Futsal-pelaajaksi. Se että hän on nyt ollut jo kesällä mukana harjoituksissa antaa varmasti paljon valmiuksia jo ensimmäiselle kaudelle naisten liigassa. Toivon että Peuramäki tulee olemaan yksi monista nuorista pelaajista jotka lähivuosina raivaavat tiensä Futsalissa Suomen huipulle ja aina kansainvälisille kentille asti”

Anni Karelehto kuntoutumassa takaisin peliparketille.
Nina Rantala aloittaa toisen kautensa Ilves-paidassa.