Edelliselle kaudelle uutena pelaajana mukaan tullut Laita/Pivot-pelaaja Nina Rantala allekirjoitti sopimuksen Ilveksen kanssa kaudesta 18-19. Tulokaskauden tehopisteet Rantalalla olivat 2+3.

Pari kysymystä pelaajalle:

Miten kuvailisit ensimmäistä kauttasi Naisten Futsal-liigassa ja Ilveksessä?

”Ensimmäinen kausi liigassa ja Ilveksen joukkueessa on ollut hyvin kehittävä, innostava ja haastava. Kauden alkuvaiheessa tuli paljon uusia asioita ja nopeasti ymmärrys siitä, että Futsal on aivan oma maailmansa. Uusia asioita ovat mm. futsalille tyypillinen pallonkäsittely ja liikkuminen kentällä, lajin taktinen osaaminen sekä uudet pelikaverit. Tunsin olevani etuoikeutettu päästessäni treenaamaan suomen korkeimman tason pelaajien kanssa. Treenaaminen kokeneiden pelaajien kanssa on auttanut merkittävästi kehitystäni futsal-pelaajana. Haastavat harjoitukset ja pelit tekivät kaudesta innostavaa sekä se, että vähitellen huomasi kehittyvänsä ja omaksuvansa enemmän lajin kaltaista liikettä”

Uutena tulokkaana suhteellisen kokeneessa joukkueessa sait varmasti paljon ohjeita viime kaudella useilta pelaajilta. Ketkä olivat sellaisia pelaajia Ilveksestä jotka auttoivat eniten omaa tekemistäsi ensimmäisellä kaudella?

”Koen että jokainen pelaaja Ilveksen naisten joukkueesta on omalta osaltaan auttanut ja tukenut kehitystäni futsal-pelaajana. Eniten olen kuitenkin saanut ohjeita ja neuvoja Jonna Hyväriseltä ja Mira Teittiseltä”

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:

”Rantala on erittäin taitava ja nopea pelaaja kentällä. Yhden täyden kauden perusteella hän on jo vakuuttanut meidät potentiaalistaan tällä tasolla. Nina ”hyppäsi” viime kaudelle liigaympyröihin suoraan alemman tason futsal-peleistä ja oli odotettavissa, että erityisesti lajin taktisen puolen opettelussa menee oma aikansa. Tänä kesänä on jo päästy näitäkin asioita lisää kehittämään treeneissä ja odotan kovasti sitä mihin asti Rantala tulevalla kaudella kehittyy.”

Pinja Peuramäki uutena tulokkaana Ilveksen riveihin.
Kapteeni Jonna Hyvärinen jatkaa seuraavankin kauden Ilveksessä.