Ilves FS naisten huikea kausi huipentuu viikon sisällä. Lauantaina vastassa on YIlves ja siitä viikon päästä vastassa on GFT/Prinsessat kotiottelussa. Molempien pelien panoksena on Suomenmestaruus. Ilves tarvitsee yhden pisteen jäljellä olevista kahdesta ottelusta varmistaakseen Suomenmestaruuden.

Lauantaina YIlves tarjoaa Ilvekselle kovan haasteen. Tämän kauden komeettajoukkue YIlves on pelannut huikean kauden ja taisteli pitkään jopa pronssimitaleista. Neljäntenä sarjassa oleva YIlves tavoittelee seuran parasta sijoitusta Naisten Futsal-Liigassa ja piti Ilvestä pihdeissään pitkään edellisessä sarjaottelussa, joka oli vielä puoliajalla 1-1 tilanteessa.

Lauantaina YIlves haastaa Ilveksen kotisalissaan ja janoaa voittoa. Ilveksellä on vastassaan näytönhaluinen nippu, joka on jo menettänyt mahdollisuutensa pronssimitaleihin, mutta haluaa varmasti näyttää ilman paineita sarjakärjelle mitä joukkue osaa. YIlves on tehnyt hyvää työtä pelaajakehityksen saralla ja on Pirkanmaan tämän kauden kehittynein joukkue.

Myös Ilves FS on mennyt isoja askeleita joukkueena eteenpäin kauden aikana ja on pisteen päässä mestaruudesta. Joukkue on kehittänyt pelitapaansa ja joukkuepeliä läpi kauden ja joukkue on hitsaantanut yhä paremmin yhteen kauden kehittyessä.

Poissa Ilveksen kokoonpanosta ovat naisten jalkapallon maajoukkueeseen valittu Elina MyllymäkiTiina Pöyry sekä Sanna Laihanen.

La 20.2. klo 16:00 YIlves – Ilves FS, Ylöjärven urheilutalo

Suomenmestaruus!
Otteluraportti: Ilves vei Tampereen derbyn