YIlves-Ilves_FS_joukkuekuva_1000px

Ilves FS varmisti kolmannen perättäisen suomenmestaruuden. Ilves tarvitsi yhden pisteen jäljellä olevista kahdesta ottelusta ja hyödynsi heti ensimmäisen tilaisuuden. YIlves ei mahtanut lopulta kymmenen maalia iskeneelle Ilvekselle ottelussa mitään.

Hattutempun ottelussa iskenyt Anni Karelehto aloitti maalinteon. Suora laukaus vapaapotkusta viuhui matalana verkkoihin. YIlves tuli nopeasti tasoihin kun Eveliina Reponen viimeisteli vastahyökkäyksestä.

Sen jälkeen Ilves meni menojaan. Jenni Häkli palautti Ilveksen johtoon liukumalla irtopallon alanurkkaan ja hetkeä myöhemmin tilanne oli jo 1-4 kun Karelehto laukoi toisenkin vapaapotkun laakapallona tolpan viereen ja Jonna Kykkänen päätti haastonsa alanurkkavetoon.

YIlveksen Rosa Siren kavensi tarkalla vedolla tilanteeksi 2-4, jonka jälkeen nähtiin taas Ilvekseltä tehohetki. Mira Teittisen kärkkäri painui alanurkkaan ja vielä samassa vaihdossa Teittinen tarjosi jättösyötöllä Elina Korsumäelle avoimen maalipaikan, eikä Korsumäki erehtynyt.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Häkli osui vielä kahdesti täydentäen hattutemppunsa ja nostaen Ilveksen puoliajalle 2-8 johtoon.

Toisella puoliajalla Ilves-pelaajat tarjosivat kolme helppoa pallonmenetystä, joista YIlves pääsi maalintekoon. Siren, Anni Paukkunen ja Veera Allonen hakivat pallon Ilves-pelaajien jalasta ja saivat ottelua kavennetuksi. Ilves oli kuitenkin päättänyt varmistaa mestaruuden tyylillä. Karelehto osui Teittisen syötöstä saaden futsaluransa ensimmäisen Naisten Futsal-Liigan hattutempun kasaan ja Ilveksen parhaana pelaajana palkittu Häkli laukoi kääntölaukauksella illan neljännen osumansa.

5-10 lopputulos ei jättänyt voittajasta epäselvyyttä. Ilves pelasi upeaa ja tehokasta peliä iskien kymmenen maalia täyteen. Voitto varmisti joukkueen kolmannen perättäisen suomenmestaruuden kun vielä yksi kierros on pelaamatta. Ensi lauantaina pelattavalla viimeisellä kierroksella Ilves kohtaa sarjakakkosen GFT/Prinsessat.

Tällä hetkellä Ilves FS:n saldona on 17 ottelusta 17 voittoa. Vielä yksi voitto kruunaisi joukkueen upean voittoisan kauden. Viimeinen kierros on kotiottelu lauantaina 27.2. klo 15:00 Ilves FS – GFT/Prinsessat Pirkkahallissa.

OTTELUENNAKKO: Silausta vaille kausi paketissa
Ennakko: Pisteen päässä mestaruudesta!