Futsal-Ykkösen ottelu lauantaina 6.11. sarjanousija PiPS:iä vastaan muodostui odotetun hankalaksi ja
keltavihreät korjasivat voiton sekavien vaiheiden jälkeen numeroin 2 – 1 (1-0).
Ottelu alkoi Ilveksen kannalta kuitenkin erinomaisesti ja maalipaikkoja syntyi heti ottelun alusta ja
tulostaulun näyttäessä aikaa 1.51 pääsi ottelun parhaana pelaajana palkittu, joukkueen nuorta kaartia
edustava Nenna Sakko (29) viimeistelemään komealla nostolla kauden avausosumansa maalivahti Ida Ala-
Kauhaluoman (36) taidokkaasta avauksesta.
Tämän jälkeen keltavihreiden hyvä vire alkoi hieman kadota, perusasiat alkoivat unohtumaan ja tästä syystä
hyökkäysten rakentelu ontui ja lisäosumia ei 1. puoliajalla nähty. Onneksi vastustaja ei myöskään päässyt
vaarallisille maalintekopaikoille pelin edetessä ja näin puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.
Toiselle puoliajalle Ilves sai rivejään koottua ja ryhtiä omaan pelaamiseen, mutta peli ei kuitenkaan ollut
halutulla tasolla ja joukkueen yhteispelissä näkyi kokemattomuus ja vähäinen yhdessä pelaaminen.
Pelikellon pysähtyessä aikaan 32.53 vierasjoukkue pääsi rankaisemaan vastahyökkäyksestään tilanteeksi 1-
1, tupsukorvien muuten hyvin toimineen puolustuksen pettäessä.
Vastustajan toteuttama pelaajavartiointi osoittautui kotijoukkueen kannalta haastavaksi ja rasitus alkoi
näkymään otteissa loppua kohti. Ottelun viimeisellä minuutilla sankarin viitan itselleen napannut Sakko
liikkui sulavasti takatolpalle ja pääsi näin viimeistelemään ottelun toisen osumansa kapteeni Anni Alatalon
(66) tarkasta syötöstä. Enempää maaleja ei ottelussa nähty vaikka jo summerin soidessa, ottelun
tuomaristo päätti antaa vierasjoukkueelle vielä vapaapotkun vaarallisesta paikasta. Tilanne meni kuitenkin
täysin oikein sillä virhe oli tapahtunut juuri ennen kuin summeri soi. Vapaapotku osui kotijoukkueen
onneksi muuriin ja ottelu lopulta päättyi numeroihin 2-1.
Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin FC Halikosta mukaan kaapattu, komeita torjuntoja esittänyt
maalivahti Emma Rahko (1). Näin Ilves FS/2 jatkaa kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä sarjan
kärkikolmikossa.
Tulevana lauantaina joukkue matkustaa Mikkelin Rantakeitaalle, jossa odottaa vahvasti kautensa aloittanut
sarjanousija PU-62. Ottelu alkaa klo 15.00.

Renströmin ensimmäinen Ilves-maali kolmen pisteen arvoinen FC Nokiaa vastaan (Otteluraportti)
Kauden avaustappio GFT:n vieraana (Raportti)