#77 Karen Kariniemi-Lehtonen, maalivahti
#29 Nenna Sakko, laita
#80 Venla Salo, laita

Lisäksi muutamaa pelaajaa odotellaan palaavaksi kokoonpanoon lähiaikoina loukkaantumisten jälkeen.
Joukkueen kotisivu päivittyy lähiaikoina ja uudet pelaajakuvat saadaan lisättyä myös pikapuoliin.
Elokuun alusta alkaneet joukkueen pre-season ja try-out -jaksot sujuivat erinomaisesti kahden-kolmen
harjoitustapahtuman viikkovauhtia. Lisäksi joukkue on pelannut kolme harjoitusottelua, joissa on ollut
nähtävissä suuria edistysaskeleita jokaisella pelaajalla teknisellä ja taktisella tasolla sekä myös
kokonaisuutena joukkuepelissä.

Kauden avausottelussa kotona Kauppi Sports Centerissä Ilves FS/2 otti todellisen taisteluvoiton FS
Tawastiasta maalein 6 – 5 (5-3). Vahvan ottelun pelanneen Meri Viljasen tilille merkittiin ottelussa peräti 5
maalia. Palkintoraati valitsi ottelun parhaaksi pelaajaksi upeaa taisteluasennetta täydet 40 minuuttia
kotiyleisölle esittäneen Oona Vuolteen. Kuten aina, ottelut FS Tawastiaa vastaan ovat olleet tasaisia
vääntöjä, joiden ratkaisua on aiemminkin odoteltu aivan päätössummeriin asti.

Kauden ensimmäinen vierasottelu pelattiin 24.10. Huittisissa Lauttakylän Lujaa vastaan. LLujan kauden
kaksi ensimmäistä ottelua olivat päättyneet tappioihin, joten jo etukäteen tiedettiin, että Tahto-areenalla
odotti nälkäinen ja ärsytetty kotijoukkue, joka oli saanut takaisin kokoonpanoon myös nuoren ja taitavan
Anela Ljesnjaninin. Ottelu etenikin tasaisissa merkeissä ja puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.
Heti toisen puoliajan alkuun Ilves pääsi rokottamaan Sofia Peltolan ”apina selästä” -maalilla tilanteeksi 1-2.
Johto-osuman jälkeen LLuja sai painetta Ilves-päätyyn ja useita laukauksia kohti tupsukorvien maalia
vartioinutta Ida Ala-Kauhaluomaa. Ilves kuitenkin piti pintansa ja puolusti järkevästi myös kotijoukkueen
5v4 -ylivoimapelin ja voitti lopulta ottelun maalein 1 – 2. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti
lähes kaiken torjunut Ida Ala-Kauhaluoma.

Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 6.11. klo 19.00 Kauppi Sports Centerissä, jossa vastaan asettuu
sarjanousija PiPS Piikkiöstä. Ilves FS lähtee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan tuntematonta
vierasjoukkuetta vastaan. Vaikka sarjataulukon kertomana PiPS onkin molemmat avausottelunsa hävinnytmaalierolla 0-10, ottelusta ei odoteta helppoa vaan täydellä taisteluasenteella ja tarkalla
puolustuspelaamisella lähdetään täyttä pistepottia hakemaan.

Tervetuloa Kauppiin lauantaina 6.11. klo 19.00 kannustamaan keltavihreät kotivoittoon!

Kauden avaustappio GFT:n vieraana (Raportti)
Ilves tehokkaana sarjanousija RaiFu:a vastaan (raportti)