Ilves FS kohtaa sunnuntaina Naisten Futsal-Liigassa MuSaFutsalin Porin urheilutalolla. Kyseessä on liigan kärkiottelu. Ilves johtaa sarjassa MuSa:a pisteellä ottelun vähemmän pelanneena. Edellisessä kohtaamisessa alkukaudesta Tampereella Ilves oli parempi lukemin 3-1. Ilves on vielä sarjassa tappioitta ja aikookin jatkaa samalla linjalla.

Erinomaisen syyskierroksen jälkeen Ilveksellä on hyvät lähtökohdat kevään kamppailuihin. Ilveksen valmentaja Jaakko Laitinen tietää, että Porissa ei ole helppo peli luvassa.
”Ei paljoa haastavampaan paikkaan kuin Poriin voisi pelitauon jälkeen mennä pelaamaan. MuSa on meidän keskinäisen ottelun lisäksi menettänyt pisteitä vain YIlvekselle, ja on vahvasti mukana mestaruustaistossa. MuSa on joukkueena kehittynyt mielestäni erittäin paljon. Todellinen vahvuus heillä on ainakin se että he pelaavat aina 40 minuuttia. Usko omaan tekemiseen ja taktiikkaan näkyy heidän peleissään.”

Ilveksen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Jonna Kykkänen ja Jenni Häkli. Maalivahdit ovat olleet myös hyvässä vireessä. Ilves onkin Liigan vähiten maaleja päästänyt joukkue. MuSaFutsalin tehokkaimpina ovat häärineet Elina Setälä (12+10), Mira Laurila (12+7) ja Netta Hannula (9+10).
Löytyykö Ilvekseltä vielä nälkää hyvän kevätkierroksen jälkeen Jaakko Laitinen?

”Nälkää pitäisi löytyä paljonkin, koska mitään ei olla voitettu. Seuraavat kaksi peliä ovat tärkeitä liiga ja cup menestyksen suhteen. Toivotaan että sunnuntaina nähdään kaikinpuolin hyvä ja jännittävä naisfutsalin kärkikamppailu”, paaluttaa Laitinen.

Naisten Futsal-Liiga
MuSa-Ilves FS su 3.1.2015 klo 17.00 Porin Urheilutalo

RAPORTTI: MuSa kaatui tiukassa pelissä
RAPORTTI: Kuuden pisteen viikonloppu