Ti 24.10, klo 20.00. FC Nokia – Ilves FS 3-2 (2-0)

Tamperelaisten tiistai-ilta lähti käyntiin kangerrellen. Ensimmäisen puoliajan löysä pelaaminen ja harmittavat puolustusvirheet veivät Nokian tauolle 2-0 johtoasemassa. Maalivahti Lilli Sandströmin loukkaantuminenkin oli yksi vastoinkäyminen lisää ensimmäiselle puoliskolle. Toinen puoliaika oli aivan erilainen ilmeeltään ja johtoon pääseminen oli hyvin lähellä Jenni Häklin ja Matilda Herrasen osumien tuodessa keltapaidat tasoihin. Loppuminuuttien hyvän painostuksen keskellä Nokian Senni Viren osui toiseen kertaan kulmatilanteesta, ja Tamperelaiset eivät saaneet itseään enää nostettua tasoihin. Ensimmäinen liigatappio siis tilille tälle kaudelle ja monen voitokkaan ottelun jälkeen pitkästä aikaa tappio FC Nokiaa vastaan liigatasolla.