Futsal-Liiga jatkuu Ilveksen osalta Ylöjärvi-Tampere -paikallisottelulla lauantaina 12.11. Ylöjärven Ilves emännöi ottelua urheilutalolla kello 16.00 alkaen.

Ilveksellä on takanaan kolme ottelua, joista se on saalistanut seitsemän pistettä. Edellisessä ottelussaan Ilves pelasi tasan GFT:n kanssa ja näin voitto-otteluiden putki katkesi 21 otteluun. Tappiottomien otteluiden sen sijaan jatkuu ja nyt se putki on 22 ottelun mittainen.

Ylöjärven Ilves majailee jumbona sarjataulukossa nollalla pisteellä neljän ottelun jälkeen. Omissa on soinut reiluun tahtiin, joten se lienee se paikka mihin Ilves FS:n on lauantaina iskettävä. Silti oman pään pelin täytyy parantua edellisestä pelistä oleellisesti, jottei vastustaja pääse iskemään helppoja maaleja. Keskimäärin, kun päästää vähemmän maaleja, myös ottelun voittaminen helpottuu. Tämä kaikki on kiinni keskittymisestä omaan peliin.

Ilveksen kapteeni Mira Teittinen koki edellisessä ottelussa kovia. Hänet kannettiin Tesoman palloiluhallista ulos dramaattisen näköisesti ja ambulanssilla jatkotutkimuksiin. Magneettikuvat paljastivat vasemman polven eturistisiteen menneen poikki ja sivuside oli myös revennyt. Paha polvivamma pitää Teittisen sivussa pelikentiltä varmastikin koko kauden ajan. Ilveksen koko joukkue ja taustat toivottavat Miralle paljon tsemppiä ja voimia kuntouttamiseen. Toivottavasti palaat pelikentille vielä!

_dsc6985

_dsc6992

_dsc6943_dsc6952_dsc6959

_dsc6921

_dsc7004

Ilvekselle voitto Ylöjärvestä naisten Futsal-Liigassa
Ilves FS huikea voittoputki päättyi tasapeliin