Pivot/Laitapelaaja Matilda Herranen jatkaa kaudella 18-19 keltapaidoissa. Herranen (99-synt.) omaa nuoresta iästään huolimatta jo useamman kauden ajalta liigakokemusta ja myös pari kappaletta Suomen mestaruuksia löytyy plakkarista. Viime kaudella hän pelasi selkeästi tasaisemman kauden edellisvuosiin verrattuna ja oli erityisen vahvassa iskussa voitetuissa välieräottelussa FTK:ta vastaan.

1. Tulit Ilveksen edustuksen mukaan jalkapallon puolelta B-juniori-ikäisenä pelaajana ja nopeasti päätit lähteä erikoistumaan pelkkään Futsaliin. Mitkä ovat päällimäiset kokemuksesi kuluneiden vuosien ajalta? Mitä neuvoja voisit antaa muille junioripelaajille jotka mahdollisesti miettivät Futsaliin panostamista?

”Päällimäiset kokemukset ovat olleet kovat ja opettavaiset harjoitukset ja pelit. Ja kehityksen määrä, harjoiteltuani todella kovassa joukkueessa.
Muille nuorille pelaajille antaisin neuvoksi, että jos kiinnostusta futsaliin on niin rohkeasti mukaan kokeilemaan.”

2. Olet muuttamassa Mäntästä Tampereelle opiskelujen perässä. Uskotko että tänne isompaan ”kylään” muutolla tulee olemaan positiivinen vaikutus Futsalin pelaamisen suhteen? Mitkä ovat mielestäsi Tampereen parhaat nähtävyydet?

Kyllä uskon että Tampereelle muuttamisella on positiivinen vaikutus futsalin pelaamisen suhteen, ihan jo sillä että reenimatkat lyhenee huomattavasti.
Ja eiköhän ne parhaat nähtävyydetkin selviä sit vähän myöhemmin😅

Päävalmentaja Jaakko Laitisen kommentit:

Herranen kasvoi mielestäni viime kaudella paljon Futsal-pelaajana. Hän on nyt jo hyvä esimerkki pelaajasta joka on lähtenyt juniorivuosien jalkapallon pelaamisen jälkeen erikoistumaan Futsaliin ja on edustuksessa lyhyessä ajassa oppinut valmennukselta, pelaajilta ja kentällä kokeilemalla pelistä paljon. Herranen on selkeästi alkanut omaksumaan pelin luonnetta paremmin ja on pystynyt löytämään enemmän tasaisuutta suorituksiin. Aika on mielestäni kypsä hänelle ottaa vielä isompaa roolia kentällä tällä kaudella. Toivon että Tampereelle muuttaminen mahdollistaa jatkossa vielä paremman tekemisen lajin parissa.

 

 

Jonna Kykkänen kaipaa ensi kaudelle rohkeampaa Ilvestä.
Maajoukkuedebyyttinsä keskiviikkona tehnyt Maria Mäntylä jatkaa Ilveksessä kaudella 18-19.