1.01     0-1 Nella Hartikainen (Matilda Herranen)

9.22     2-1 Emilia Jokisalo (Heta Huhtaniska)

19.27   3-1 Emilia Jokisalo (Heta Huhtaniska)

31.16   5-1 Emilia Jokisalo

34.51   6-1 Emilia Jokisalo

38.32   7-1 Emilia Jokisalo

39.02   8-1 Sani Isokivijärvi

Kahden voitokkaan ottelun jälkeen Ilves FS matkusti opintomatkalle Espoon Opinmäkeen GFT:n vieraaksi. Ilves FS otti numerollisesti turkkiinsa kunnolla ottelun päättyessä GFT:n voittoon 8-1.

Ilves sai jälleen otteluun hyvän alun kun Matilda Herranen antoi oikealta laidalta loistavan syötön maalilla päivystäneelle Nella Hartikaiselle joka laittoi pallon maaliin ajassa 1.01 ja Ilves siirtyi 1-0 johtoon. Tämän jälkeen alkoi Emilia Jokisalo show.

Ajassa 4.46 GFT saa Ilveksen kuuden metrin alueen tuntumasta kyseenalaisen vapaapotkun. Emilia Jokisalo asettuu antamaan vapaapotkua ja laukoo tarkasti takanurkkaan tilanteeksi 1-1. Samassa ajassa Ilveksen Sanna Rautio saa keltaisen kortin. Maalin jälkeen ottelu etenee tasaisesti kunnes GFT:n prässi toimii. Jokisalo riistää Herraselta pallon ja laukoo GFT:lle 2-1 kellon näyttäessä 9.22. GFT saa maalin jälkeen ottelusta hiukan otetta, luomatta kuitenkaan vaarallisia maalintekopaikkoja.

Ilveksen rajapotkun jälkeen GFT:n Sandra Lind lähtee voimakkaaseen vastahyökkäykseen. Ilveksen Rautio yrittää liukumalla riistää pallon pois mutta kaataa Lindin ja saa toisen keltaisen kortin joka tietää ulosajoa ja Ilves joutuu kahden minuutin ajaksi alivoimalle. Ilves puolustaa maltillisesti alivoimalla ja saa muutaman erikoistilanteen hyökkäyspäässä. Peliä on käyty 19 minuuttia kun Ilves rikkoo hyökkäysalueella virheiden ollessa täynnä ja GFT saa 10 metrin vapaapotkun jonka kuitenkin Ilveksen maalivahti Lotta Hiihtola kuitenkin torjuu. GFT:n ylivoima tuottaa maalin ajassa 19.27, kun Jokisalo toimittaa pallon maalille joka kimpoaa Ilveksen harmiksi omasta pelaajasta maaliin ja ottelu on tilanteessa 3-1.

Ilves tekee tauolla muutoksia kokoonpanoon tuoden tuoreita jalkoja penkin päästä. Toinen jakso soljuu tasaisesti, kuitenkin GFT:n luoden vaarallisempia maalipaikkoja. Seuraavaa maalia saadaan odottaa lähes jakson puoliväliin asti. 8 minuutin kohdalla Ilves pelaa erikoistilanteen liian heppoisesti hyökkäyspäässä. Jokisalo riistää ja kuljettaa pallon omasta päästä liian helposti läpi kentän ja puttaa pallon maaliin siirtäen GFT:n 4-1 johtoon kellon näyttäessä 28.02. Minuuttia ei ehdi kulua kun Ilves saa hyvän hyökkäyksen. Maria Härkönen siirtää pallon keskustaan Mira Teittiselle jolla on loistava paikka kaventaa ottelun tilanteeksi 4- 2, mutta sijoittaa pallon hiukan maalin ohi. Ilves saa ottelusta hiukan otetta mutta laukaisuja ei saada maalia kohti.

GFT saa kymmenestä metristä vapaapotkun ja pallon taakse asettuu jälleen Jokisalo. Ilves blokkaa laukauksen ja Jokisalo laukoo uudelleen ja siirtää GFT:n 5-1 johtoon ajassa 31.16. Samassa ajassa Ilves ottaa aikalisän ja lähtee pelaamaan lentävällä maalivahdilla ja kuromaan GFT:n etumatkaa. Ilves ei saa ylivoimaansa kunnolla toimimaan ja GFT tekee kaksia maalia tyhjään maaliin. Näistä ensimmäinen syntyy ajassa 34.51 kun Jokisalo katkoo Ilveksen syötön ja taululla on lukemat 6-1. Ilveksen ylivoima ei saa tuulta alleen kun pohjalla normaalista ylivoimaa pyörittänyt Rautio puuttui.

GFT:n seitsemäs maali näkee päivän valon ajassa 38.32 kun jälleen Jokisalo laukoo vapaapotkusta Ilveksen maaliin. Maalin jälkeen Ilves jatkaa ylivoima pelaamista. Härkönen yrittää löytää diagonaali syötöllä syvyydestä Teittistä mutta Sani Isokivijärvi katkaisee syötön ja laukoo pallon tyhjään maaliin loppunumeroiksi 8-1 ajassa 39.02.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin molemmilta joukkueilta EM-karsintaturnaukseen valitut pelaajat. Kotijoukkueelta palkittiin seitsemän maalia tehnyt Emilia Jokisalo ja Ilvekseltä Matilda Herranen.

Naisten Futsal-liiga siirtyy maaottelutauolle. Ilveksen seuraava ottelu on keskiviikkona 26.10. ja Kauppiin vieraaksi saapuu Ylöjärven Ilves. Ottelu alkaa klo. 19.30.