24.28 2-2 Mira Teittinen (Matilda Herranen)

30.00 3-2 Sanna Rautio (Manta Räsänen)

33.10 4-2 Noora Renström (Sanna Rautio)

33.32 5-2 Matilda Herranen

Lauantaina 3.12. Ilves FS sai vieraakseen PJK:n Pirkkalasta. Ottelusta oli tiedossa tasaista vääntöä pisteistä kuten paikallisotteluiden henkeen kuuluu. Ilves sai otteluun loistavan alun kun Matilda Herranen katkaisi puolessa kentässä PJK:n diagonaalisyötön ja laukoi noin 15 metristä kovan ja tarkan vedon ohi PJK:n maalivahdin Lilli Sandströmin. Tilanne Ilvekselle ajassa 00.53 1-0.

Ottelu jatkui tasaisena, kuitenkin Ilveksen luotua parempia maalipaikkoja. Ottelun kuluessa näytti että Ilves pitää 1-0 johtonsa tauolle asti. PJK oli asiasta eri mieltä ja aivan pelin viime sekunneilla PJK hyödynsi Ilveksen harhasyötön ja iski hyvästä vastahyökkäyksestä ottelun tasoihin 1-1 ajassa 19.59.

Ottelun toinen jakso sai myös salama-alun mutta siitä vastasi tällä kertaa PJK. Ilveksen merkkauspeli petti ja PJK käytti tilanteen hyödyksi ajassa 20.30 kun Anne Riekki siirsi vieraat 1-2 johtoon. Ottelu eteni tasaisesti päästä päähän kunnes Ilveksen maalissa pelannut Heidi Tahvanainen avaa Herrasella laitaan joka käyttää laidassa olleen tilan hyödykseen ja vähän puolikentän jälkeen toimittaa pallon PJK:n maalin taka-alueelle, johon tuulennopea MIra Teittinen on liikkunut ja ohjaa pallon maaliin ja tilanne on tasan 2-2 kun pelikello näyttää aikaa 24.28. Teittinen tekee kauden ensimmäisen maalinsa sadannessa liigaottelussaan.

Kuten koko ottelun ajan peli on tasaista molempien luotua maalipaikkoja molempiin päihin. Kunnes toisen puoliajan puolivälissä alkaa tapahtua. Ilves saa hyökkäyspään rajapotkun, jota menee antamaan Manta Räsänen. Räsänen pelaa pallon loistavan pelin pelanneelle Sanna Rautiolle, jolla on sihti kohdillaan ja siirtää Ilveksen 3-2 johtoon kun pelikellossa on 30.00. Ilveksen kolmannesta maalista ehtii kulua noin kolme minuuttia kun Ilves hyödyntää jälleen erikoistilanteensa. Sanni Ryhänen antaa pallon Rautiolle joka toimittaa pallon pienestä kulmasta PJK:n maalille jossa on päivystämässä Noora Renström joka ohjaa pallon maaliin ohi Sandströmin ja tilanne Ilvekselle 4-2 ajassa 33.10. Samassa ajassa PJK vaihtaa maalivahtia, tuoden Tiia Ropasen pyörittämään 5v4 peliä. PJK:n ylivoima ei tuo toivottua tulosta kun Herranen katkaisee PJK:n toimittaman pallon kuuden metrin alueella ja pistää pallon hallitusti PJK:n tyhjään maaliin ja peli on 5-2 vain 22 sekuntia edellisestä maalista.

PJK saa luotua muutaman vaarallisen maalipaikan pelatessaan ottelun loppuun asti lentävällä maalivahdilla. Kumpikaan ei kuitenkaan enään tee maaleja ja näin ottelu päättyy lukemiin 5-2 ja erittäin tärkeät kolme pistettä jää Tampereelle. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin vierasjoukkueelta Anne Riekki ja kotijoukkueelta Sanna Rautio.

Ilveksen seuraava kotiottelu on 14.1.2023, sitä ennen Ilves käy ensin sunnuntaina 18.12. FC Halikon vieraana Salossa ja EBK:n vieraana 7.1.2023. Ottelut näkyy Ruutu+ kanavalla.