12694723_1123586017665461_3989204086058713032_o

Maanantaina tarjoillaan tamperelaiselle futsalyleisölle herkkua. Ilves FS ja ACE iskevät yhteen Pirkkahallilla ja voittajalle on luvassa kolme sarjapistettä ja Tampereen futsalvaltikka.

Tampereen derbyt ovat olleet tiukkoja otteluita. Tämän kauden vähämaalisen liigapelin Ilves voitti 1-3 ja viime kaudella pisteet kertaalleen tasattiin 2-2 tuloksella.

Maanantain otteluun Ilves pääsee päävalmentaja Jaakko Laitisen mukaan hyvin valmistautuneena:
”Ihan hyvät ja odottavaiset tunnelmat. Ottelun siirryttyä (SM-viikkojen vuoksi) tuli tälle viikonlopulle vapaata tai lisää valmistautumisaikaa ihan miten sen ajan käyttää.”

”Joka tapauksessa tärkeää olla maanantai-iltana iskussa koko joukkueena. Vaikea Vaasan reissu koetteli joukkuetta henkisesti ja fyysisesti, niin uskon että ollaan siitä hyvästä vahvempia ja valmiimpia kotiparketilla”, kertoo Laitinen.

Laitinen ennakoi pelistä taktista taistoa:
”ACE on saanut pelinsä kulkemaan loppukautta kohti paremmin. Varmasti JP:n (Jussi-Pekka Penttinen) vetämät harjoitukset ja kuviot ovat alkaneet mennä paremmin jakeluun tiiviin pelitahdin ja toistojen myötä. Heillä on perinteisesti hyvä tiivis puolustus ja meillä on jälleen täysi työ tulossa, että saamme riittävästi laukauksia ja paikkoja ottelussa.”

Ilveksellä on kolme Naisten Futsal-Liigan ottelua jäljellä ja sarjajohto on tällä hetkellä 3 pistettä. Ilves FS on tosin pelannut yhden ottelun vähemmän kuin sarjakakkonen GFT/Prinsessat. Neljä sarjapistettä jäljellä olevista peleistä riittäisi varmistamaan Ilvekselle kolmannen perättäisen Suomenmestaruuden.

Maanantaina 15.2. klo 20:00, Ilves FS – ACE, Pirkkahallissa

Otteluraportti: Ilves vei Tampereen derbyn
Otteluraportti: Vaasassa koettiin jännitysnäytelmä