25.10.18, Ilves FS – KaDy 6-0 (1-0) Kauppi Sport Center, Tampere.

Maalit: Korsumäki 15′, Peuramäki 21′, Häkli 24′, Korsumäki 25′, Jokisalo 27′, Jokisalo 39′

Nollapeli maalissa: Sandström, palkittiin myös Ilvekseltä parhaana pelaajana.

Raportti:

Tamperelaiset olivat hallitsevana osapuolena jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta maalihanat saatiin auki vasta toisella. Elina Korsumäen tarkka viimeistely kulmapotkusta avausjakson loppupuolella vei Ilveksen kuitenkin 1-0 johdossa tauolle minkä jälkeen alkoivat maalikarkelot KaDy:n päädyssä, kun keltapaidat onnistuivat kuuden minuutin sisään neljästi. Ilves sai selkeän yliotteen vieraista näiden maalien myötä ja lopussa mentiinkin jo ensimmäistä kertaa tällä kaudella erittäin vapautuneissa merkeissä.

Ilveksen heikko vire maalinteon suhteen näytti jatkuvan edelleen myös kotikentällä, kun ensimmäisen puoliajan alun hyvistä paikoista ei maaleja saatu. Kohti saatuja laukauksia torjui toki myös hyvin KaDy-maalissa pelannut Martta Perälä. Pelitapahtumien suhteen painopiste oli vieraiden päädyssä ja muutamista menetyksistä tulleita pallonmenetyksiä saatiin paikattua kiitettävällä tavalla. Helpottava avausmaali tuli Elina Korsumäki toimesta 15.min kohdalla tarkalla laukauksella oikeaan alakulmaan vasemmalta puolelta annetusta Maria Mäntylän kulmapotkusta. Tauolla tehtiin muutamia vaihtoja peluutukseen ja pyrittiin löytämään keinot lisämaaleihin.

Toisen puoliajan alku toikin ratkaisun kotijoukkueelle. Heti ensimmäisessä ”vaihdossa” Pinja Peuramäki onnistui kolmatta kertaa maalinteossa tällä kaudella. Maaliin loistavan esityön tarjosi pirteästi viime aikoina esiintynyt Nina Rantala. 25.minuutin kohdalla johtolukemat olivat jo 3-0, kun vielä tätä ennen maaleitta ollut Jenni Häkli sai ansaitun onnistumisen hienolla yksilösuorituksella. Seuranneesta aloituksesta Korsumäki otti nopean riiston KaDy:n pelaajilta ja voimisteli tarkasti 4-0. Aikaa maalien välillä oli vain 6 sekuntia. Kahdesta viimeisestä maalista vastasi Emilia Jokisalo joka laukoi voimalla ensin 5-0 Matilda Herranen syötöstä ja lopulta onnisti vielä maalinedustalta tekemään 6-0 pelin loppupuolella. Viimeiset 10.minuuttia olivatkin lähinnä pelailua tällä kertaa.

Kotijoukkue sai olla tänään moneen asiaan tyytyväinen ja lähtökohdat pitkälle vierasreissulle Tornioon FTK:n vieraaksi ovat hyvät.

Ottelutallenne Futsal-liiga.tv

Otteluennakko:

Kuluvan kauden kolmella varsinaisella peliajalla voitetulla ottelulla aloittanut Ilves saa arki-illaksi vierailijoita Jyväskylästä. Toista kauttaan liigassa pelaava KaDy on aloittanut kautensa kohtalaisesti neljällä pisteellä. Ainoa joukkue joka tähän mennessä on jättänyt KaDy:n kokonaan pisteittä on ollut viime kierroksella Jyväskylästä voiton hakenut ACE. Kyseistä ottelua kuten kahta aiempaakin on KaDy tällä kaudella johtanut vielä toisella puoliajalla. KaDy:llä on koossa hyvin nuori joukkue, mutta valmentaja Tero Kelhälä on saanut lyhyessä ajassa jo paljon kehitystä aikaan.

Tamperelaiset ovat viimeksi pelanneet puolitoista viikkoa sitten Vaasassa ja pääsevät nyt toista kertaa kotikentälle. Muutamia poissaoloja on tähänkin otteluun tiedossa, mutta pieni tauko on tuonut helpotusta muutamien pelaajien kohdalla. Viimeksi avauskierroksella Espoossa pelannut Matilda Herranen palaa kentälle, ja Vaasasta pois jäänyt Nina Rantala tulee myös takaisin. Molemmilta toivotaan erityisesti isoa lisää hyökkäyspäähän Ilveksen tehdessä viimeisessä kahdessa ottelussa vain neljä maalia.

Viime kauden kohtaamiset menivät Ilvekselle ja syyskuun alun harjoitusottelussa Tampereella Ilves oli myös parempi lukemin 6-1.

Otteluliput 5€/3€, ja kausikortit edelleen saatavissa hintaan 30€ (Sis. kaikki jäljellä olevat kahdeksan kotiottelua)