0.16 0-1 Matilda Herranen (Liisa Kuuloja)

1.47 0-2 Tiia Ala-Hakuni (Veera Räkköläinen)

4.04 1-2 Stella Enwena (Kia-Mari Muurinen)

18.10 2-3 Ella Mäki

22.02 2-4 Polina Drozd (Matilda Herranen)

24.50 3-4 Ella Mäki

38.50 3-5 Mira Teittinen

Ilves FS vieraili Raisiossa RaiFu:n vieraana. RaiFu oli esiintynyt pirteästi edellisissä otteluissa ja ennakkoon oli tiedossa tasainen ottelu. Palataan alkuun kuitenkin viikon takaiseen otteluun, jossa Ilves FS kävi Ylöjärvellä paikallisen Ilveksen vieraana. Ottelussa tahtipuikkoa heilutti alusta asti YIlves. Ilves FS ei pystynyt toteuttamaan ottelusuunnitelmaansa missään vaiheessa. Ottelu oli Ilveksen kauden huonoin. Vähäisetkin maaliyritykset nollasi YIlveksen maalilla pelannut Emiilia Syvänen ja pisteet jäi Ylöjärvelle ottelun päättyessä 6-0.

Takaisin Raisio peliin. Raision ottelussa oli selkeästi piristynyt Ilves. Ilves sai otteluun todella räjähtävän alun, kun kahdessa ensimmäisessä vaihdossa Ilves laittoi pallon verkkoon. Ottelua oli kulunut vain 16 sekuntia, kun Matilda Herranen sai loistavan syötön Liisa Kuulojalta. Herranen voittaa laidalla 1v1 tilanteen ja laukoo pallon maaliin. Seuraavassa vaihdossa Ilves sai kulmapotkun. Veera Räkköläinen ohjasi pallon kohti RaiFu:n maalia. RaiFu:n puolustus sai blokattua ohjauksen, mutta kakkospallon sai ohjattua päällä maaliin pirteästi esiintynyt Tiia Ala-Hakuni ja ottelu oli 0-2 Ilvekselle. RaiFu ei Ilveksen salama-alusta hätkähtänyt ja ajassa 4.04 Stella Enwena kavensi ottelun tilanteeksi 1-2. Kavennuksesta ehtii kulua pari minuuttia kun Ilveksen työmyyrä Sanni Ryhänen riistää pallon RaiFu:n kenttäpuoliskolla ja laittaa pallon päättäväisesti pallon maaliin ja tilanne on 1-3. Vajaa kaksi minuuttia ennen ensimmäisen puoliskon loppua RaiFu tulee hieman onnekkaasti maalin päähän ja tauolle mennään tilanteessa 2-3.

Toinen puoliaika on selvästi tasaisempi ja molemmat joukkueet haluavat voittoa. Ilves tekee seuraavan maalin kun toista puoliskoa on pelattu pari minuuttia. Ilves pelaa maltillisesti omalla kenttäpuoliskolla RaiFu:n prässätessä. Ilveksessä ensimmäistä otteluaan pelaava Ukrainan maajoukkuepelaaja Polina Drozd on aivan vapaana keskustassa. Herranen syöttää laidalta Polinalle ja alkuun näyttää ettei Polina ehdi palloon ennen RaiFu:n maalivahtia Eveliina Koskelaa. Polina kuitenkin ehtii palloon ensin ja pääsee tuikkaamaan pallon maaliin ja ottelun tilanteeksi 2-4. RaiFu tulee vielä maalin päähän kun Ilveksen omanpään rajapotku epäonnistuu ja Ella Mäki on hereillä tilanteessa ja tekee ottelussa toisen maalinsa, tilanne 3-4. RaiFu ottaa aikalisän kautta lentävän maalivahdin ajassa 36.19. Tämä ei kuitenkaan tuota odotettua tulosta RaiFulle vaan ajassa 38.50 Mira Teittinen katkaisee RaiFu:n poikittaissyötön ylivoimalla ja puttaa määrämittaisen RaiFu:n maaliin ja lopputulokseksi 3-5.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin RaiFulta Tekla Valkeapää ja Ilvekseltä Polina Drozd.

Tulevana viikonloppuna Ilves ei pelaa. Seuraavat ottelut on la 11.3. ja su 12.3. Lauantaina Kauppiin saapuu vieraaksi GFT Espoosta ja sunnuntaina Halikko Salosta. Tervetuloa paikan päälle Kauppiin!! Otteluita pystyy seuraamaan Ruutu+ kanavalta.