19.16 2 – 0 Roosa Viitanen 25

21.21 3 – 0 Meri Viljanen 13

22.21 4 – 0 Lilli Sandström 21

38.48 5 – 0 Tanja Owens 31

Sunnuntai-illan naisten Futsal-Ykkösen ottelussa Ilves FS/2 kohtasi Mad Maxin Kauppi Sports Centerin kiiltävällä parketilla. Ilves FS/2 joukkueen mukana ykkösdivarissa Mad Maxia vastaan debytoi edustuksen mukana ollut 2.joukkueen sopimuspelaaja Sanni Ryhänen (32) sekä lisää pelituntumaa hakenut edustuksen maalivahti Lilli Sandström (21).

Ottelun alku oli tasaista ja fyysistä vääntöä ja molemmat joukkueet saivat rakenneltua laadukkaita maalintekopaikkoja. Ottelun edetessä pallonhallinta siirtyi kuitenkin vahvemmin Ilvekselle, joka olikin pirteällä pelipäällä esittäen tähän asti kauden selkeästi parasta peliään. Ottelun avausosuma sai odottaa syntyään aina ottelun 17:lle minuutille kun kotijoukkueen maalivahti Lilli Sandström sai avattua hyvän pallon keskustaan, josta Mira Teittinen (15) pääsi etenemään kohti maalia ja löysi takatolpalta kapteeni Meri Viljasen (13), joka napautti pallon varmasti maaliin. Maalilaulut soimaan ja tilanne 1 – 0.

Muutaman minuutin kuluttua tästä keltavihreiden Roosa Sikkilä (20) dominoi vahvasti keskustaa ja teki tilaa Roosa Viitaselle (25), joka pääsi livahtamaan vieraiden puolustuksen välistä ja niittasi 6 metristä pallon ohi vierasmaalivahti Iida Koskisen (1), tilanne 2 – 0. Näin pohjalla vahvasti esiintynyt Viitanen pääsi iskemään avausmaalinsa myös ykkösdivarissa.

Ajassa 21.21 partaveitsenterävän peliälyn omaava Tanja Owens (31) pääsi nousemaan vaarallisesti pohjalta, vasemman laidan kautta ja löysi maalin edustalle sulavalla liikkeellä vapaaksi siirtyneen Meri Viljasen, joka puttasi pallon varmasti maaliin ja tulostaululle korjailtiin jo lukemat 3 – 0.

Vain minuutti tästä ja vierasjoukkueen maalivahti Koskinen nousi vasemman laidan kautta ja pääsikin laukaisemaan kohti Lilli Sandströmiä (21), joka nappasi kuitenkin pallon varmasti käsiinsä ja parin sekunnin kuluttua tästä palloa kaivettiinkin jo neljättä kertaa vierasjoukkueen maalista. Tämän jälkeen Ilves keskittyikin hiomaan varmempaa puolustuspelaamista ja vierasjoukkue sai siirrettyä pelin painopistettä lähemmäs Ilveksen maalia, jonka aikana vieraat saivatkin muutamia vaarallisia maalipaikkoja sekä laukauksia kohti maalia, jotka Sandström kuitenkin torjui varmalla otteella.

Kuutisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä MadMax siirtyi aikalisän jälkeen, yrittämään kavennusosumaa ”lentävällä maalivahdilla”. Tämä ei kuitenkaan, tupsukorvien tiiviin puolustuksen ansiosta, johtanut vieraiden kavennukseen ja pelikellon näyttäessä aikaa 38.48, Tanja Owens omasta syötönkatkostaan pääsi nostamaan pallon oman maalin edustalta vielä kertaalleen tyhjään maaliin ja kaunisteli lukemat jo tilanteeseen 5 – 0.

Vieraat yrittivät vielä viimeisen minuutin ajan rikkoa Sandströmin nollapeliä, mutta sen kummempaa ei ottelun loppu tarjonnut ja näin Ilves palaa jälleen voittokantaan tylyllä 5 – 0 voitolla. Ottelussa komean esityksen kotiyleisölle tarjosivat edellämainittujen lisäksi myös Anette Nieminen (66), Jenni Nieminen (16) ja Petra Tuominen (23). Tämän koko joukkueen ehjän 40-minuuttisen jälkeen onkin hyvä aloittaa valmistautuminen seuraavan sunnuntain vierasotteluun, joka pelataan 1.12. Raision Kerttulan hallilla klo 13.00 ja vastassa RaiFu.

Seuraava Ilves FS/2:n kotiottelu pelataankin sitten pienen tauon jälkeen Kauppi Sports Centerissä 15.12. klo 14.00, jolloin keltavihreälle areenalle astelee MU Mäntsälästä.

Ilves tuhlaili maalipaikkoja, mutta voitti sarjanousijan selkeästi 4-0.
Herrasen viimeisen sekunnin maalilla piste Vaasasta.