29.29, 0-2 Matilda Herranen (Sanna Rautio)

31.24, 0-3 Jonna Uusipaasto (Iina Heikkilä)

32.13, 1-3 Jenni Talvela (Hanna Posa)

34.20, 2-3 Hanna Posa (Oosa Fjäder)

39.23, 3-3 Oosa Fjäder (Jenni Talvela)

Lauantaina 12.11. naisten Futsal-Liigassa Ilves FS matkusti Espooseen GFT:n vieraaksi.

Ennakko-odotusten mukaisesti ottelu lähti tasaisissa merkeissä käyntiin ja ensimmäisen puoliajan aikana ei vaarallisia maalintekopaikkoja paljoa nähty. Ottelu eteni Ilveksen hienoisessa pallonhallinnassa, mutta kotijoukkueen tiivis puolustus onnistui tehtävässään. Ensimmäistä maalia saatiin odotella aina puoliajan viimeisille sekunneille kun kokovihreässä pelanneen Ilveksen Sanna Rautio onnistui oikealla laidalla prässissään ja pääsi etenemään 1v1-tilanteeseen kotijoukkueen maalivahti Lilli Sandströmin kanssa. Rautio ei tästä erehtynyt vaan siirsi tyylikkäästi pallon maalin oikeaan yläkulmaan ja tilanne 0-1.

Toista puoliaikaa oli pelattu lähemmäs 10 minuuttia kun Rautio teki tyylipuhtaan liikkeen pohjapelaajan paikalta hyökkäyspään oikeaan kulmaukseen, jonne Matilda Herranen sai pelattua kovan syötön laitaa pitkin ja jatkoi omaa liikettään pallon perään ja pääsi laukomaan Raution tiputuksesta noin 12 metrin etäisyydeltä pallon maalin vasempaan alakulmaan ja tilanteeksi 0-2. Vain pari minuuttia tästä ja tupsukorvat olivat pahanteossa jälleen, hyödyntäen kotijoukkueen nukahduksen kun Rautio antoi sivurajapotkun nopeasti Iina Heikkilälle oikeaan kulmaukseen, joka jatkoi pallon maalin edustalla vapaana päivystäneelle Jonna Uusipaastolle, joka ei erehtynyt ja tilanne helpottavan oloisesti 0-3.

Ottelu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi, kotijoukkue siirtyi viimeisimmän Ilves-maalin jälkeen, aikalisän kautta 5v4-ylivoimapeliin, joka tuottikin tulosta ajassa 32.13 kun Jenni Talvela ohjasi päällään Hanna Posan toimituksen maaliin. Lisää lunta tuli vierasjoukkueen tupaan pari minuuttia myöhemmin kun Posa pääsi lataamaan pallon maaliin Oosa Fjäderin syötöstä. Tasoitusmaali nähtiin 39.23 Fjäderin siirtäessä pallon maaliin Talvelan syötöstä. GFT onnistui siis viimeistelemään kolme osumaa ylivoimapelinsä aikana.

Varsinaisen peliajan aikana ei lisäosumia nähty eikä myöskään 5 minuutin jatko-ottelun aikana, joten ottelussa siirryttiin voittomaalikilpailuun, jossa kotijoukkue oli lopulta yhden Fjäderin onnistuneen laukauksen verran etevämpi ja kirjautti nimiinsä 2 pistettä ottelusta, Ilveksen joutuessa tyytymään karvaaseen yhteen pisteeseen. Ottelun lopputulos siis voittomaalikilpailun jälkeen 4-3.

Ottelun parhaana pelaajan palkittiin jälleen kerran Ilveksen Herranen ja kotijoukkueelta Posa.

Seuraavana lauantaina 18.11. Ilves FS:n pisteiden metsästys jatkuu Helsingissä, jossa vastassa vakuuttavasti puhtaalla pelillä kauden aloittanut, hallitseva Suomen mestari Helsingin IFK. Ottelu alkaa klo 13.00 ja sitä voi seurata paikan päällä tai Ruutu+ -palvelusta.