21.27, 0-3 Elisa Ilottu (Tilda Pyykkönen)

26.25, 1-3 Sanna Rautio

26.58, 1-4 Rosa-Maria Siren (Senni Viren)

37.52, 1-5 Heidi Linjamaa (Emiilia Syvänen)

Lauantaina 4.11. naisten Futsal-Liigassa Ilves FS sai vieraita naapurikaupungista kun Ylöjärven Ilves saapui Kauppi Sports Centeriin, joten odotettavissa oli tunnepitoinen paikalliskamppailu.

Keltavihreissä pelanneen kotijoukkueen ensimmäiset vaihdot olivat heikkoja ja korkean prässin alla pelaaminen tuotti yllättävän suuria hankaluuksia. Alkuvaikeuksien jälkeen kotijoukkue sai hieman juonesta kiinni ja sai järjestettyä painetta vastustajan maalille, mutta ajassa 5.10 vieraat pääsivät rankaisemaan siirtyen Esra Erdenin osumalla 0-1 johtoon, syöttäjänä Elisa Ilottu. Seuraava ja ensimmäisen puoliajan viimeinen osuma tehtiin myös vierailijoiden toimesta kun ajassa 13.15 kokenut pivot-pelaaja Jenni Häkli pääsi iskemään 0-2 osuman vieraille, Senni Virenin syötöstä. Kotijoukkue ei saanut oikein missään vaiheessa rauhoitettua peliä eikä näin päässyt kuskin paikalle ottelussa.

Toisen puoliajan alussa ylöjärveläiset pääsivät siirtämään jälleen pallon kotijoukkueen maaliin ja tilanteeksi 0-3. Maalintekijänä Ilottu, Tilda Pyykkösen syötöstä. Pientä toivoa kotijoukkueelle herätti Sanna Rautio ajassa 26.25 päästessään etenemään omalta alueeltaan kohti maalia ja kaventaen tilanteeksi 1-3 tarkalla alakulmalaukauksellaan. Kuitti tuli kuitenkin vielä samalla minuutilla kun Rosa-Maria Siren siirsi Virenin syötöstä vieraat taas kolmen maalin karkumatkalle.

Toisella puoliajalla keltavihreät yrittivät useita kertoja 5v4-ylivoimapelillään saada tulosta taululle, mutta muutamaa vaarallista maalintekopaikkaa ihmeellisempää ei nähty, joten ylivoimapeli jäi odottamaan tuloksia seuraavaan kertaan. Lopullinen niitti ottelulle nähtiin ajassa 37.52 kun Heidi Linjamaa viimeisteli lopputulokseksi jääneet 1-5 numerot tulostaululle. Syöttöpiste osumasta vieraiden maalivahti Emiilia Syväselle. Näin kauden ensimmäinen Ilves-derby kirjattiin selkein numeroin Ylöjärven Ilvekselle.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kotijoukkueelta maalin viimeistellyt Sanna Rautio ja vierailta edukseen esiintynyt Emiilia Syvänen. Kotijoukkueen nälkäisimpänä pelaajana palkittiin Cade de Halle -lahjakortilla Tiia Ropanen.

Seuraavana sunnuntaina 12.11. Ilves FS matkustaa Espooseen, jossa vastassa kauden pirteästi aloittanut GFT. Ottelu alkaa klo 14.00 ja sitä voi seurata paikan päällä tai Ruutu+ -palvelusta.