Ilves FS kaatoi FC Nokian toistamiseen samalla viikolla, kun lauantain Futsal-Liigan ottelussa Nokian ei onnistunut yllättämään Ilvestä. Ilveksen voitto kirjattiin lukemin 2-4 (0-4). lveksen maalintekijöinä olivat Elina Myllymäki, Jonna Kykkänen, Elina Korsumäki ja Jenni Häkli.

”Saatiin jälleen hieno 1. puoliaika, ja oltiin vahvoissa asemissa tauolla. Tällä kertaa ei peliä saatu aivan tapettua, ja Nokia nousi sinnikkäällä yrityksellä mukaan vielä. Hyvin joukkue kuitenkin kesti loppuminuutit, ja saatiin maalipaikkoihin ja pallonhallintaan nähden ansaittu voitto kotiin”, kommentoi Ilveksen valmentaja Jaakko Laitinen.

Ilves kohtasi siis Nokian toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Keskiviikon puhdas 7-0 voitto Futsal Cupin pelistä jätti varmasti nokialaisille nälkää ja halua näyttää parempaa osaamista Ilvestä vastaan. Näin tapahtuikin lauantain pelissä. Laitinen antoikin vastustajalle kehuja pelirohkeudesta.
”Varsinkin Nokian maalivahti Tiia Ropanen pelasi omalla hyvällä tasollaan ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden pelata pisteistä. Prässipelaaminen oli heillä myös keskiviikkoista parempaa. Kuitenkin puolustuspelaamiseen pystyi jälleen olemaan tyytyväinen poislukien muutamat huonot hetket 2.puoliskolla. Maalipaikoissa pieni lisäterävyys olisi ratkaissut pelin meille jo aiemmin.”

Ilves teki keskiviikon peliin ketjumuutoksia laajan pelaajaringin ansiosta. Näin kuormitus jakaanutui laajalti ja tuoreet jalat pystyivät pitämään tempoa yllä.
”Hyödynnettiin viikon toisessa kohtaamisessa rosterin leveyttä. Kaksi suoraviivaista laitapelaajaamme Korsumäki/Vesaniemi, jotka eivät viikolla pelanneet toivat lisää jalkoja ja aiheuttivat vastustajalle vaikeuksia.”

Voitolla Ilves jatkaa sarjakärkenä. Seuraava ottelu naisilla on 28.11. ja se onkin erittäin sytyttävä paikallisottelu ACEa vastaan Tamppi Areenalla.