Ilves FS naiset kaatoivat FC Nokian puhtaasti 7-0 keskiviikkoillan kamppailussa. Kyseessä oli Futsal Cupin 1. kierroksen ottelu, joten Ilveksen Cup-juna siirtyy seuraavalle asemalle, joka on joko Lappeenranta tai Espoo ja vastustaja EPS tai PEPO. FC Nokian aloitti kotikentällään vahvasti. Nuori ja taitava joukkue haastoi Ilveksen tosissaan ja aiheutti ongelmia vierailleen. Korkea ja useasti oikea-aikainen prässi aiheutti Ilvekselle lukuisia syöttöharhoja ja ongelmia omassa päässä. Alkuminuuteilla Nokia oli lähempänä maalintekoa, mutta tiivis puolustus ja maalivahti Emiilia Syvänen eivät olleet yllätettävissä. Kahdeksannella peliminuutilla Ilves iski ensimmäisen maalinsa kun Jonna Kykkänen löysi maalin edustalta aivan vapaana päivystäneen Jenni Häklin. Muutaman minuutin perästä Kykkänen vei Ilveksen 2-0 ja Elina Myllymäki 3-0 johtoon. FC Nokia ei pelannut missään nimessä huonosti, mutta Ilves oli terävämpi maalipaikoissaan. Kokemus ja rutiiini oli asteen verran parempaa kuin kotijoukkueella. Tauolle mentiin Ilveksen 4-0 johdossa kun Myllymäki teki illan toisen osumansa. Ottelun toisella jaksolla Ilves hallitsi peliä ja rankaisi armotta Nokian puolustusvirheistä. Maalintekijöinä toimivat Jenni Häkli, Mira Teittinen ja Anni Karelehto Tärkeää ottelussa oli Ilveksen kurinalainen ja vahva esitys niin puolustus- kuin hyökkäyspäädyssä. Seitsemän tehtyä maalia ja nollapeli omassa päässä vahvaa futsaljoukkue FC Nokiaa vastaan on hieno suoritus Ilvekseltä. Ilves jatkaa Futsal Cupissa siis toiselle kierrokselle ja kohtaa EPS:n tai PEPOn. FC Nokia kohdataan toisen kerran saman viikon aikana lauantaina 14.11. Nokian palloiluhallissa klo 15.00. FC Nokialla on paljon hampaankolossa keskiviikon ottelusta. Ottelun maalikooste https://youtu.be/RMTj6S4mBys Tilastot 7.53 0-1 Ilves FS Jenni Häkli (Jonna Kykkänen)Ilves FS Naiset 9.33 0-2 Ilves FS Jonna Kykkänen (Jenni Häkli) 9.45 0-3 Ilves FS Elina Myllymäki (Mira Teittinen) 13.23 0-4 Ilves FS Elina Myllymäki (Anni Karelehto) 24.17 0-5 Ilves FS Jenni Häkli (Elina Myllymäki) 27.25 0-6 Ilves FS Mira Teittinen (Jonna Kykkänen) 38.12 0-7 Ilves FS Anni Karelehto (Elina Myllymäki)