31.02, 1-1 Matilda Herranen (Iina Heikkilä)

33.00, 1-2 Iina Markkanen (6m)

33.46, 2-2 Julia Jokiranta (Essi Salonen)

44.45, 2-3 Vilma Terävä (Sofi Salonen)

Kuten jo etukäteen osattiin odottaa, naisten Futsal-Liigan toisen kierroksen ottelusta Kampuksen Dynamoa vastaan muodostui tiukka ja tasainen taistelu. Ilveksen kauden kotiavauksen ensimmäisellä puoliajalla keltavihreät saivat aika ajoin hyvää painetta vieraiden maalille, mutta avausosumaa ei kuitenkaan nähty muutamista todella vaarallisista maalipaikoista huolimatta. Samaa uhkaa muodostui myös kotijoukkueen maalille ja varsinkin puoliajan viimeiset minuutit olivat sekavaa peliä kotijoukkueelta, jonka päätteeksi Kady onnistuikin lopulta siirtymään 0-1 johtoon kun vain 10 sekuntia puoliaikaa oli jäljellä. Maalintekijänä tilanteessa Heidi Malkki ja syötön osumaan tarjoili Sini Lauermaa.

Toiselle puoliajalle siirryttiin siis tasaisista lähtökohdista. Heti puoliajan alkuun Ilves onnistuu prässissään ja Matilda Herraselta viedään tilanteessa jalat alta varoituksen arvoisesti. Vapaapotku noin 8 metristä, josta kotijoukkue ei kuitenkaan onnistu peliä tasoittamaan. Tämän jälkeen Ilveksen puolustuspelaamisessa näkyi merkkausvirheitä, josta vieraat eivät onnistuneet kuitenkaan rokottamaan. Ilves onnistuu prässin purussaan, jonka päätteeksi Jasmin Ylikraka pääsee vaaralliseen maalipaikkaan, mutta edukseen esiintynyt vierasjoukkueen maalivahti Heini Lehtipuu onnistuu torjumaan kantapäällään pallon kulmapotkuksi. Ilveksen hienoinen paine jaksolla tuottaa lopulta tulosta kun ajassa 31.02 Ilves-kapteeni Herranen täräyttää kulmapotkutilanteesta pallon sivurajan tuntumasta voimalla yläpeltiin. Syöttäjänä Iina Heikkilä.

Tämän jälkeen pelin tempo hieman nopeutuu ja ajassa 33.00 ehkä jopa hieman kyseenalaisesti KaDylle annetaan 6m rangaistuspotku, alueella tapahtuneen rikkeen johdosta ja Iina Markkanen pääsee siirtämään tästä vierasjoukkueen jälleen yhden maalin johtoasemaan ja tilanteeksi siis 1-2. Vain 46 sekuntia tästä ja Ilves osoittaa henkistä vahvuuttaan ja nousee jo toistamiseen tasoihin 2v1-hyökkäyksensä päätteeksi. Maalintekijänä Julia Jokiranta ja syöttäjänä Essi Salonen. Toisen puoliajan lopulla KaDy haki voitto-osumaa vielä lentävällä maalivahdilla, mutta keltavihreä alivoimanelikko puolusti tiiviisti ja esti nämä aikeet. Kuten avauskierroksellakin, molemmat joukkueet lähtivät hakemaan ratkaisua 5 minuutin jatko-ottelusta.

Kun jatko-ottelua oli pelattu reippaan minuutin verran, Ilveksen riketili täyttyy ja kuudennesta rikkeestä pallo vietiin 10m pisteelle, jossa kuitenkin upeita otteita esittänyt Ilveksen maajoukkuemaalivahti Tiia Ropanen vetää pidemmän korren ja torjuu Markkasen laukauksen. KaDy pyöritti suhteellisen tehotonta ylivoimapeliään pitkiä hetkiä myös jatko-ottelun aikana kunnes Ilveksen epäonnistuneen hyökkäysalueen sivurajan jälkeen vieraat pääsivät vastahyökkäykseen, josta Vilma Terävä pääsi juhlimaan 2-3 osumaa vain 15 sekuntia ennen päätössummeria. Syötön, jännittävien viimeisten sekuntien jälkeen, voittomaaliksi jääneeseen osumaan tarjosi Sofi Salonen. Näin pisteet jaettiin ottelusta, Ilvekselle 1 piste ja KaDylle 2 pistettä.

Ottelun parhaimmiksi pelaajiksi valittiin kotijoukkueen Ylikraka sekä vierasjoukkueen Lehtipuu. Seuraava Ilveksen kotiottelu Kauppi Sports Centerissä jo tulevana lauantaina 7.10. klo 13.00. Vieraita saadaan Mikkelistä kun sarjanousija PU-62 astelee Kaupin parketille. Tervetuloa kannustamaan keltavihreät ensimmäiseen kolmen pisteen voittoon!