1.14, 0-1 Matilda Herranen (Sanna Rautio)

24.04, 0-2 Sanna Rautio (Noora Renström)

24.58, 0-3 Saana Kakkonen (Noora Renström)

25.55, 0-4 Essi Salonen

39.14, 1-4 Niina Kiviniemi (Tiialeena Hakala)

Ilveksen naisten Futsal-Liigan tämän vuoden viimeisessä ottelussa tupsukorvat matkasivat Vaasaan mittaamaan kotijoukkue FC Sportin virettä.

Ottelun kulku oli selkeä heti alkuvihellyksestä, Ilves FS painoi palloa kohti kotijoukkueen maalia ja vastustaja pyrki iskemään vastahyökkäyksillä. Kokovihreissä pelannut vierasjoukkue saikin unelma-alun otteluun kun ajassa 1.14 Sanna Rautio syötti kulmapotkusta Matilda Herraselle, joka pamautti matalan pallon kovalla voimalla maalin perukoille ja tilanteeksi 0-1. Ensimmäisellä puoliajalla ei lisäosumia nähty vaikka vierasjoukkueella useita vaarallisia maalintekopaikkoja olikin, mutta tolppia ja ylärimaa lähemmäs ei päästy.

Toisella puoliajalla Ilves FS rauhoitti pelaamistaan, joka tuotti tulosta kolmen maalin muodossa vajaan kahden minuutin aikana. 0-2 osuman pääsi lähietäisyydeltä iskemään Rautio, Noora Renströmin syötöstä. Ilveksen kolmanteen maaliin Renström tarjoili todella komean yksilösuorituksen ottaessaan korkean pallon tyylipuhtaasti haltuun ja syöttäessään toisella kosketuksellaan keskialueelta kaaripallon ristikulmaukseen, jonne viipotti tilanteesta toisen liigamaalinsa Ilves-paidassa iskenyt nuori tulevaisuudenlupaus Saana Kakkonen. 0-4 maalissa Ilveksen korkea ja aggressiivinen prässi toimi komeasti ja Essi Salonen pääsi riistostaan viimeistelemään pallon tolppien väliin. Ottelun tuomarilinja oli molemmin puolin hieman kyseenalainen ja rikkeitä vihellettiinkin kevyehkösti molemmilla puoliajoilla. Ottelu viimeisellä kymmenminuuttisella vieraiden keskittyminen herpaantui ja kotijoukkue sai luotua painetta Ilves-maalille, joka johti viimeisellä minuutilla Niina Kiviniemen kavennusosumaan. Syöttäjänä osumassa Tiialeena Hakala.

Näin Ilves FS korjasi ottelusta täydet pisteet vaikka hieman petrattavaakin jäi ottelun loppupuolen tapahtumista. Keltavihreiden seuraava ottelu pelataan vuodenvaihteen jälkeen tiistaina 9.1.2024 Kauppi Sports Centerissä kun vastaan astuu hyvin kautensa aloittanut RaiFu Raisiosta. Syyskierroksen keskinäinen ottelu päättyi Ilveksen 2-3 voittoon voittomaalikilpailun jälkeen.

Tervetuloa kannustamaan ja seuraamaan saako Ilves FS:n voittoputki jatkoa kun kevätkierroksen kovissa otteluissa ratkotaan runkosarjan sijoituksia. Ottelu alkaa klo 19.30 ja jos et ehdi paikan päälle niin voit seurata ottelua myös Ruutu+ -palvelun kautta.