20.33 3 – 2 Tanja Owens 31

24.33 4 – 2 Anna Lähteenmäki 14

31.16 4 – 3 Sanni Ryhänen 32

34.52 4 – 4 Sanni Ryhänen 32

Naisten Futsal-Ykkösen Ilveksen vuosikymmenen ensimmäinen ottelu pelattiin vieraissa Huittisten liikuntahallilla, jossa vastassa hyviä otteita kauden edetessä esittänyt Lauttakylän Luja.

Ennakko-odotusten mukaisesti ottelusta voitiin odottaa tasaväkistä kamppailua vaikka kauden keskinäinen avausottelu päättyikin Ilveksen selvään 6 – 3 voittoon.

Ottelun alussa LLuja iski todella kovalla sykkeellä, mikä pääsi yllättämään vierasjoukkueen ja LLuja pääsikin siirtymään nopeasti jo 3 – 0 johtoon kun vain 8 minuuttia ottelua oli kulunut. Maalintekijöinä kotijoukkueesta kunnostautuivat Anni Lähteenmäki 49, Anna Lähteenmäki 14 ja Jaana Laihonen 8.

Kotijoukkueen alkurynnistyksen jälkeen ottelutilanteet muuttuivat hieman tasaisemmiksi ja Ilves alkoi saada pelin juonesta kiinni, parantaen liikettä varsinkin hyökkäyspäässä, jonka ansiosta vihreäasuinen Ilves pääsikin paremmille maalintekopaikoille. Kellon näyttäessä aikaa 16.02, Ilveksen Roosa Sikkilä 20 pääsi kaventamaan ottelun tilanteeseen 3 – 1.

Ottelu eteni vauhdikkaana ja vaiherikkaana sekä fyysisenä taisteluna, jossa myös virheitä kerääntyi molemmille joukkueille molemmilla puoliajoilla suuri määrä, mutta 10 m pisteelle ei kumpikaan joukkue päässyt maalintekoa yrittämään. Taistelutahto ja voitonnälkä paistoi läpi koko ottelun Ilveksen otteista ja varoituksiltakaan ei vältytty kun vierasjoukkueelle kirjattiin peräti kolme keltaista korttia.

Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla Ilveksen toinen kavennusosuma näki päivänvalon kun Tanja Owens 31 siirsi pallon kotijoukkueen maaliin Roosa Sikkilän syötöstä.

LLuja pääsi kuitenkin kahden maalin karkumatkalle ajassa 24.33, Anna Lähteenmäen osuessa toistamiseen Piritta Palosen 7 syötöstä. Ottelun viimeinen 10-minuuttinen oli kivikovaa taistelua ja eteni tupsukorvien pallonhallinnassa ja palkintona tästä Ilves pääsi jälleen kaventamaan tilanteeksi 4 – 3 kun Sanni Ryhänen pääsi komealla täysosumallaan niittaamaan pallon maalin oikeaan yläkulmaan, syöttäjänä Petra Tuominen 23.

Sama sankari eli Sanni Ryhänen oli muutamaa minuuttia myöhemmin taas pahanteossa ja tasoitti ansaitusti ottelun tilanteeseen 4 – 4, syöttäjänä tällä kertaa vierasjoukkueen kapteeni Meri Viljanen 13.

Enempää osumia ei ottelun viimeinen vitonen tarjonnut ja runsaslukuisen kotiyleisön edessä pelattu viihdyttävä ottelu päättyi pistejakoon maalein 4 – 4, vaikka Ilveksen loppuminuuttien paine vastustajan maalilla olisi hyvinkin saattanut auttaa Ilveksen myös vierasvoittoon.

Ottelun parhaana pelaajana Ilveksestä palkittiin Roosa Sikkilä.

Seuraava Ilves FS/2:n kotiottelu pelataan Kauppi Sports Centerissä tulevana sunnuntaina 12.1. klo 17.00, jolloin keltavihreälle areenalle astelee sarjakärki FC Halikko. Tervetuloa seuraamaan jännittävää ottelua!

Tehoton iltapäivä FTK:n puolustusta vastaan Torniossa.
Kahden minuutin tehohetki nosti Ilveksen vierasvoittoon GFT:stä.